Delia, imaginea pentru care au criticat-o fanii: „Îți stă tare urât, păcat… ai o voce frumoasă”

Publicat: 19/07/2019 | 09:18

Delia este o artistă nonconformistă, care încearcă de fiecare dată să aducă ceva nou, fie că este vorba despre un concert, un videoclip sau o ședință foto. Cântăreața se bucură de un succes impresionant, pentru care muncește foarte mult, însă nu este ferită de cârcotași.

Recent, vedeta a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare purtând o perucă brunetă, dar și cu un accesoriu pe dinți. Ceea ce nu prea a fost pe placul fanilor și o acuză că nu îi stă bine când se „strâmbă”.

Iti sta tare urat cand te strami asa…pacat..ai o voce minunata!!! Imi place stilul tau, dar in poza asta parca e prea mult…../ Cânti frumos, dar ești urătă rău cănd te prostești!!!/ Aici chiar sari calul Delia :))) dar te iubesc oricum! Pentru ca esti formidabila oricum. Uneori iesim din schema clar! :)))) dar ne revenim la loc hal Domnului! :))) pentru ca suntem serioase!/ Pacat. Esti o finuta. Pacat …. ca ai inceput sa pozezi asa. Nu te reprezinta….Simplitatea si decenta…vestimentara….ti se potrivesc mai bine….lasa extremele…nu iti fac bine…„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Câți bani câștigă Delia Matache

Delia Matache deține firma Deliaevent SRL, care în urmă cu doi ani a avut o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, firma are doi angajați, scrie capital.ro.

Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute.

Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

Citește și...