Delia, la cuţite cu fanii, care s-au luat de colecţia ei vestimentară: „Faceţi parte din categoria mâncătorilor de c@#$t”

Publicat: 22/12/2017 | 15:43

Delia le-a declarat război fanilor care au vorbit urât despre prima ei colecţie vestimentară, "Mă-ta". Cântăreaţa i-a dat o replică acidă unui internaut care a lăsat un comentariu jignitor la una dintre postările sale în care promova tricourile şi bluzele pe care au fost imprimate imagini cu bunătăţi tradiţionale, printre care cârnaţi şi cozonaci de casă.

„Prefer să dau cuiva care nu are ce mânca, decât să dau 250 pe un rahat. Oamenii buni, treziţi-vă, faceţi fapte bune ajutând oamenii singuri, nu umflaţi portofelele puturoşilor” e comentariul lăsat de un internaut.

Extravaganta artistă a luat foc când a citit rândurile scrise la postarea sa şi a reacţionat.

„Dar vă susţinem! Doar că, din pacate… faceţi parte din categoria mâncătorilor de c**t ;))) pe Facebook! Preferaţi să daţi… dar n-o faceţi! Spor!”, i-a scris Delia imediat.

Bărbatul nu s-a lăsat şi a mai comentat: „Oferim, dar nu, vouă, celor care consideraţi că faceţi lucruri bune cu gura, dar cu inima sunteţi departe.

Delia i-a dat o replică acidă unui fan care a făcut comentarii nepotrivite în legătură cu linia ei vestimentară inedită. Sursa foto: Facebook
Delia i-a dat o replică acidă unui fan care a făcut comentarii nepotrivite în legătură cu linia ei vestimentară inedită. Sursa foto: Facebook