Delia, la un pas să izbucnească în lacrimi pe scena ”X Factor”! Cine este fetița care a sensibilizat-o pe artistă

Publicat: 31/08/2018 | 12:49

Delia are parte de o surpriză de proporții în cadrul celei de-a doua ediții X Factor. Jurata este profund impresionată de lacrimile unei fetițe care mărturisește că a venit cu fratele ei la X Factor doar ca să o poată vedea pe Delia. Micuța Andreea și familia ei vin împreună ca să-l susțină pe Andrei Liță, un tânăr de 21 de ani, din Iași, care speră să-i fie recunoscut talentul pe scena X Factor.

Pe mine nu mă interesează de nimeni altcineva aici, eu doar pe Delia vreau să o văd”, spune fetița, iar în momentul în care o vede pe jurata X Factor izbucnește în plâns de emoții: ”Nu mă pot abține, e prima dată când te văd în față”.

Cum lacrimile micuței au emoționat-o foarte tare pe Delia, ea a decis să o ia pe Andreea și să o țină în brațe pe tot parcursul momentului susținut de fratele ei pe scenă.

Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd. M-a sensibilizat foarte tare. Doamne, cum a fost! Cred că o să țină minte experiența asta și cu siguranță îi va plăcea să se vadă la televizor” spune Delia.

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012

Sunt împreună de opt ani, iar de șase ani sunt căsătoriţi. Cei doi formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase, cel mai recent dintre ele, „Delia’s Winter Wonderland“, urmând să se desfăşoare pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional. Biletele, deşi scumpe – 490 de lei sau 690 de lei – s-au epuizat, semn că fanii fac orice pentru artista lor preferată. Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, în anul 2010, iar de-atunci păşesc împreună prin viaţă.

”Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei.”, a povestit Răzvan Munteanu, pentru adevarul.ro.

Citește și...