Delia Matache i-a interzis mamei sale sa cante: „Zicea ca nu e la moda. Nu avea minte. Nu-mi place cand apare in chiloti”

Publicat: 19/04/2013 | 17:46
Delia Matache i-a interzis mamei sale sa cante: „Zicea ca nu e la moda. Nu avea minte. Nu-mi place cand apare in chiloti”

Gina Mocanu, mama Deliei si Ioanei Matache, este cantareata de muzica populara, insa nu a fost vazuta prea des la televizor. Motivul? Ei bine, in urma cu cativa ani, fiica ei ii interzicea sa apara.

Cand era la inceputul carierei sale muzicale, Delia Matache ii interzicea mamei sale sa cante deoarece ii era teama ca o sa se faca de ras.

„Nu a vrut ea sa ma lase sa spun ca eu cant. Ca nu e la moda. Nu avea minte si nu accepta. Acum radem impreuna de ceea ce imi spunea atunci”, a spus Gina Mocanu, la Kanal D.

Mama Deliei a tinut sa spuna ca mereu ii da sfaturi fiicei sale, insa vedeta nu prea asculta. „De multe ori i-am zis ca nu se poate chiar in chiloti. Am facut un pas inapoi si i-am spus ca tu stii mai bine. In privinta tinut”, a mai spus femeia.

Delia Matache

Gina Mocanu isi iubeste nespus de mult fiica si este mandra ca a ajuns o cantareata cunoscuta, dar si ca s-a casatorit cu omul potrivit. „E un copil special, e cameleonica. Nu credeam ca o sa aiba un asa noroc. Sotul ei e minunat si e capabil in foarte multe domenii. In general, nu m-am bagat in viata ei. I-am zis sa faca ce vrea. Cand l-am vazut pe Razvan mi-am dat seama ca e un om extraordinar foarte bun numai din poze. In sfarsit, respiram usurate acum. El e foarte de casa. In ciuda faptului ca lucreaza de dimineata pana seara, e un baiat de casa. Nu credeam ca Delia va gasi un baiat care sa mearga in varful muntelui. Ma uitam in poze, exact asa cum e ea, in toate ipostazele ea e cu gura pana la urechi. Ea daca se darama cerul e tot zambitoare”, a mai spus Gina Mocanu.

Cat despre un nepotel din partea Deliei, mama vedetei este de parere ca fiica ei nu e pregatita sa devina mama. „Nu cred ca isi doreste din tot sufletul un copil acum. Decat sa-l faci si sa stea cu bona, mai bine sa asa. Cariera nu-i permite sa faca un copil acum”, a spus Gina.

Larisa Ciuta

Citește și...