Delia, probleme la locul de munca! Sefii i-au dat ultimatum: „Ori faci ca Raduleasca, ori pleci!”

Publicat: 21/07/2015 | 09:18
Delia, probleme la locul de munca! Sefii i-au dat ultimatum: „Ori faci ca Raduleasca, ori pleci!”

Delia este in pericol sa fie sanctionata de producatorii emisiunii de talente de la Antena 1. Sefii au acumulat nemultumiri pe motiv ca diva e prea "cuminte", iar asta e un motiv pentru care nu face audienta.

Cantaretei cu parul verde i s-a sugerat sa o imite pe Raduleasca! Mai exact, dansul Mihaelei Radulescu, chiar daca a fost aspri criticat chiar si de catre responsabilii CNA, a provocat extaz sefilor de la Antena 1, care vor sa rupa gura targului cu emisiunea similara de pe post, si in care jurati sunt Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica jr.

delia

Cum Delia e singura femeie intre doi barbati, pe ea a cazut magareata, asa ca i s-a dat un ultimatum. „Gasim pe altcineva daca nu faci ca Raduleasca”. Mai exact, sefii din Baneasa sunt nemultumiti de prestatia divei, care este insa departe de standardele sexy care se cauta acum in audiovizual.

raduleasca

Delia a fost chemata „in sedinta” unde i s-a spus ca ar trebui sa fie mai activa in emisiune, cu mai mult curaj, sa adopte tinute mult mai sexy si sa exploateze momentele in care poate fi provocatoare.

(M.N.)

 

Citește și...