DENISA a suferit mult la începutul carierei. Avea mai mereu lacrimi în ochi. Prin ce a trecut artista

Publicat: 15/07/2017 | 15:41

Cântăreaţa de manele Denisa Răducu traversează cea mai grea perioadă a vieţii ei în lupta cu boala gravă care îi macină încet trupul. Recent s-a aflat că ea cântăreşte doar 25 de kilograme, dar şi că mai poate mânca cu greu câte ceva, fiind mai tot timpul hrănită prin perfuzii.

Însă, lucrurile nu arătau deloc aşa în urmă cu câteva luni pentru artista de muzică de petrecere, pentru că ea avea planuri mari de viitor. În plus, la începutul carierei sale a suferit mult ca să ajungă până în punctul în care s-a regăsit acum la nivel artistic.

Denisa a fost constiincioasa de mica. Voia sa fie cea mai buna, sa invete si sa ajunga cineva. Cand a fost remarcata pentru calitatile ei vocale era o copila, iar la primele petreceri unde a cantat a fost mai timida. Si stiti cum sunt badaranii cand vad o fata frumoasa…Faceau tot felul de glume fara sa tina cont ca aveau in fata o pustoaica de 14-15 ani. Mai plangea si ea din cand in cand, dar s-a obisnuit si acum stie sa-i puna la punct elegant pe cei care sar calul“, a mărturisit o persoană apropiată familiei Denisei Răducu.

Citește și...