Denisa Manelista se află în stare critică. Miercuri dimineaţă, artista a fost transferată la spital, iar veştile nu sunt deloc bune. Cântăreaţa este foarte slabă la faţă şi are picioarele umflate. Mama ei, Geta, este în stare de şoc. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imagini exclusive cu mama Denisei, Geta, care plângea în hohote, în balconul apartamentului din Berceni al artistei (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Reacţia femeii a venit ca urmare a ultimelor veşti pe care le-a primit din partea medicilor.

Potrivit unor surse medicale, Denisa Manelista nu ar mai avea nicio şansă de supravieţuire, iar tratamentul pe care l-a urmat la domiciliu nu a dat rezultate în ultimele zile. Aceste veşti au devastat-o, pur şi simplu, pe mama artistei.

În disperare de cauză, un apropiat al Denisei a adus, de urgenţă, acasă la artistă, mai multe fiole de albumină umană, o soluţie perfuzabilă care li se administrează persoanelor cărora le cedează ficatul (CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE).

Din păcate, albumina umană nu a ajutat-o absolut deloc pe Denisa. Astfel că miercuri dimineaţa, familia artistei a chemat salvarea.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la blocul din Berceni. Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital. Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi. În schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur şi simplu, horror”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al Denisei.

Citeste despre:denisa manelista, denisa manelista bolnava, denisa manelista spital, denisa manelista albumina


Share On Facebook