Deputatul ”3 mandate” şi-a creştinat fetiţa. Imagini în premieră cu Victor Ponta & Daciana de la super-botezul din weekend!

Publicat: 05/09/2017 | 00:00

Victor Ponta şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au fost la botezul fetiţei lui Valeriu Steriu, preşedintele executiv al PMP. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în exclusivitate imaginile cu sosirea Dacianei Sârbu şi a soţului ei, Victor Ponta, la petrecere. (VEZI ŞI: Noul iubit a venit "la pachet" cu un copil... Ministresa de la Muncă s-a trezit că mai are un fiu! Imagini în premieră cu noua familie a Olguţei)

Valeriu Steriu şi partenera sa actuală, fiica fostului preşedinte PMP Satu Mare Ioan Opriş, şi-au botezat fetiţa. Ioan Opriş este şi fostul preşedinte UNPR Satu Mare şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi, nu în ultimul rând, fratele lui Marcel Opriş.

La petrecerea fiicei lui Ioan Opriş au venit şi fostul premier Victor Ponta, însoţit de soţia acestuia, Daciana Sârbu, însă nu a fost prezent niciun coleg de partid al lui Valeriu Steriu. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, Steriu nu a invitat niciunul dintre colegii săi de partid, nici măcar pe preşedintele PMP Traian Băsescu.

Faptul că fostul premier Ponta şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au fost la botezul fetiţei lui Steriu oferă indicii că, cel mai probabil, preşedintele PMP i s-ar alătura fostului Prim-Ministru Ponta în noul partid lansat de acesta, Pro România. Victor Ponta a fost zâmbitor atunci când a ajuns la petrecere, deplasându-se, însă, greu după recentele probleme pe care le-a avut la piciorul drept. (CITEŞTE ŞI: Victor Ponta a ajuns de urgenţă la spital!)

Fostul premier Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, au fost prezenţi la botezul fiicei lui Valeriu Steriu
Fostul premier Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, au fost prezenţi la botezul fiicei lui Valeriu Steriu

Prezenţa lui Valeriu Steriu la lansarea partidului Pro România a surprins pe toată lumea. „Am fost prezent la lansarea platformei Pro România în calitate de invitat, dar şi din colegialitate şi, de ce nu, chiar din prietenie cu cei trei autori ai proiectului! De-a lungul anilor am fost adversari în diverse lupte politice şi parlamentare, însă astăzi doresc să le urez succes în demersul lor şi le-am propus o colaborare cu PMP, în contextul în care PSD-ul distruge pur şi simplu România”, a declarat preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu.

Valeriu Steriu a divorţat anul trecut de fosta lui soţie, Simona. Fosta soţie a acestuia se afişase înainte de divorţul de Valeriu Steriu cu Ethan Hawke, celebrul actor de la Hollywood, însă politicianul a susţinut că nu gelozia a dus la despărţirea de fosta lui soţie. „Este frumoasă, este deşteaptă, dar fiecare e pe direcţia lui. Eu sunt pasionat politic, ea e deja mult mai atrasă de partea ce se poate genera pentru România de-acolo. În aproape un an şi jumătate, ne-am văzut doar de două sau de trei ori câte o săptămână, fiecare cu alte priorităţi. Fiecare îşi vede de ritmul şi de viaţa lui”, declara Valeriu Steriu. Valeriu se află la cel de al treilea mandat ca deputat, de unde şi titulatura de „deputatul 3 mandate”, din 2008 până acum fiind mereu în Parlamentul României.

 

Citește și...