Descoperire macabră în Prahova! A plecat după ciuperci, dar a fost şocat de ceea ce a găsit în pădure. Are coşmaruri noaptea

Publicat: 15/11/2017 | 14:45
Descoperire macabră în Prahova! A plecat după ciuperci, dar a fost şocat de ceea ce a găsit în pădure. Are coşmaruri noaptea

Un bărbat din judeţul Prahova a avut parte de o experienţă terifiantă, după ce a mers să caute ciuperci în pădurea aflată în apropierea oraşului Plopeni. La un moment dat, el a a văzut un schelet uman atârnat de creanga unui copac. Şocul a fost atât de puternic, încât nu îşi poate scoate din minte imaginea de coşmar care l-a făcut să-i îngheţe sângele în vene.

Totul s-a petrecut ieri după-amiază. După ce şi-a revenit în fire, el a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar zona a fost împânzită de criminaliştii şi poliţişti, potrivit observatorulph.ro. Unele surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii au declarat că scheletul a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, cu teren accidentat şi care pe timp de vară este acoperită de vegetaţie.

După ce frunzele copacilor au picat, iar lăstărişul s-a uscat scheletul a devenit vizibil. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă oamenii legii nu se pot pronunţa dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. 

Autorităţile din Prahova au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar scheletul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Citește și...