Descoperirea care te poate face milionar! Ce numere trebuie sa joci la Loto 6/49!

Publicat: 05/02/2016 | 18:52
Descoperirea care te poate face milionar! Ce numere trebuie sa joci la Loto 6/49!

Anumite siruri de numere se repeta periodic la loto, au descoperit jucatorii inraiti. Sa fie vorba de karma sau o escrocherie? Un jucator pasionat a facut o analiza.

Totul a inceput acum doi ani, cu o statistica a sirurilor de numere care au adus in buzunarele celui ce le-a jucat permanent sume importante de bani, arata Blastingnews. Astfel, exista anumite siruri de numere, care genereaza castiguri sigure, chiar dupa ce scadem toate cheltuielile cu biletele la toate tragerile. Pentru verificarea sirurilor se poate utiliza aplicatia „verificare numere” de pe site-ul Loteriei Nationale.

Se poate observa ca anumite siruri de numere nu aduc de regula decat castiguri de 3 numere din 6. in aceste siruri putem investi sume uriase fara a obtine practic nimic (exemplu: 43 33 36 29 12 41). Un alt gen de siruri de numere sunt cele care, oarecum periodic, aduc castiguri 3 din 6 si 4 din 6 numere extrase (exemplu: 17 33 36 29 12 41).

Cele mai incitante siruri sunt cele ce aduc periodic castiguri de 5 din 6 si 6 din 6. Un astfel de sir, 5 din 6 numere: 6 4 48 12 29 33, a adus in ultimii ani de doua ori castigul 5 din 6 numere si 25 3 din 6 numere extrase.

Acestea sunt numerele castigatoare
Acestea sunt numerele castigatoare

 

Norocul ti-l face…familia!

Statistica verificarii sirurilor de numere arata de ce anumiti oameni castiga mai mereu, in timp ce altii nu castiga nimic sau abia nimeresc 3 din 6 numere.
 

De obicei numerele sunt inspirate de propria familie, astfel incat, de multe ori jucam acelasi sir. Daca familia in cauza are aceleasi numere cu unul din sirurile vesnic norocoase, atunci vom avea o familie permanent castigatoare. Daca nu, nici familia nu va avea niciodata un castig, cu foarte rare exceptii. Dar sirurile norocoase sunt relativ putine. Din fericire ele pot fi aflate verificand propriile variante pe site-ul Loteriei. Ar fi si pacat de proprii bani sa extragi un bilet la 6/49 fara sa verifici inainte ce sanse de castig ai. Macar poti afla daca ai sau nu un sir de numere cu sanse de castig, sau pur si simplu vei arunca o viata intreaga banii pe fereastra.

Periodic se repeta anumite siruri de numere la loto
Periodic se repeta anumite siruri de numere la loto

 

Dar ce sunt de fapt sirurile castigatoare de numere la 6/49?

Normal ar fi ca astfel de siruri sa nu existe! Existenta lor insa ne da posibilitatea de a presupune ca: ori exista in lumea asta un joc misterios matematic, siruri numerice ce ies din haosul posibilitatilor extragerilor, garantand un castig sigur, ori in spatele acestor siruri se afla una din cele mai mari si perfide excrocherii, in intentia de a facilita castiguri sigure unui anumit grup ascuns de beneficiari.

Orice sir aparent castigator extras de altcineva decat cei interesati, este un semnal de alarma pentru acestia si jocul se muta pe un alt sir?
Pana la urma Loteria este sau nu o excrocherie?

(Gabriel Niculescu)

Citește și...