Despartire SOC. Un celebru prezentator TV s-a despartit de iubita lui cantareata dupa zece ani. Totusi, pe ei ii mai leaga asta…

Publicat: 28/03/2014 | 00:29
Despartire SOC. Un celebru prezentator TV s-a despartit de iubita lui cantareata dupa zece ani. Totusi, pe ei ii mai leaga asta…

Sunt impreuna de zece ani, insa atunci cand nimeni nu se astepta, un celebru cuplu din showbiz a pus punct povestii lor de iubire. Cei doi au ramas  in relatii amicale de dragul baiatului adoptat de Oana Sarbu.

La inceputul anului trecut, dupa un deceniu de iubire, Oana Sarbu si Robert Turcescu marturiseau ca au o relatie inchegata, bazata pe iubire si pe incredere.

Nu mai sunt impreuna de mai bine de jumatate de an!

Robert Turcescu

Surse din anturajul Oanei si al lui Robert au marturisit, pentru CANCAN.ro, ca cei doi au pus capat relatiei si au decis ca fiecare sa o ia pe propriul drum. Se pare ca focul pasiunii ce i-a unit ani la rand s-a stins putin cate putin, iar programul incarcat al lui Robert Turcescu a contribuit si el la ruptura definitiva. Inca din vara anului trecut, realizatorul TV si iubita lui nu au mai fost vazuti in public, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Oana si Robert au format un cuplu solid timp de zece ani
Oana si Robert au format un cuplu solid timp de zece ani

Cu toate acestea, de fiecare data cand erau intrebati daca mai formeaza un cuplu, atat Oana, cat si Robert evitau sa ofere un raspuns clar, precis.

Daca ne-am obisnuit ca majoritatea cuplurilor celebre sa se desparta cu mare tam-tam si sa isi spele rufele in public, cele doua vedete au ales sa isi spuna adio intr-o maniera discreta, mai ales ca inca ii uneste ceva foarte puternic: baiatul adoptat de Oana, Alex, in varsta de cinci ani.

Au ramas in relatii amicale de dragul fiului lor!

robert turcescu

Aceleasi surse demne de incredere ne-au marturisit ca, in ciuda faptului ca nu mai formeaza un cuplu, Oana si Robert au o relatie amicala de dragul lui Alex. De baiat se va ocupa, totusi, in continuare mama lui adoptiva.

In luna iulie a anului trecut, Oana si Robert inca formau un cuplu
In luna iulie a anului trecut, Oana si Robert inca formau un cuplu

Contactat telefonic, Robert Turcescu nu a vrut sa ofere multe detalii despre ruptura dintre el si Oana, insa s-a limitat a declara, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro: „Este adevarat, eu si Oana nu mai formam un cuplu de la jumatatea anului trecut”.

 CITESTE SI:

Imagini rare! Familia Oana Sarbu – Robert Turcescu, in formula completa!

Fie ploaie, fie vant, Oana Sarbu iese la mall. Si nu oricum! Vezi cum arata imbracata precum o liceeana a zilelor noastre

Oana Sarbu, neagra de suparare! Si-a calcat fusta in picioare si nici nu si-a dat seama!

Claudia Balan

Citește și...