Detalii exclusive. Am descoperit cine este iubitul celebrei Nuţi, bona familiei Reghecampf! E şofer şi…

Publicat: 11/10/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, cine este iubitul Elenei Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, bona familiei Reghecampf. Bărbatul se numeşte Victor şi este şoferul sexy-impresarei. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani. (VEZI ŞI: Bona Anamariei Prodan s-a cuplat cu un bărbat cu bani!)

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt două persoane extrem de ocupate. Sexy-impresara se concentrează, de ani buni, pe transferurile de jucători, în timp ce fostul jucător petrece, mai tot timpul, pe terenul de fotbal. Motiv pentru care cuplul a angajat-o pe Elena Fulgeanu, cunoscută drept Nuţi, ca bonă pentru “Bebeto”, băieţelul familiei. (VEZI AICI: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, secretul unui mariaj perfect! Cum reuşesc cei doi să rămână uniţi)

Femeia este, de altfel, mâna dreaptă a celor doi şi are grijă ca totul să meargă perfect. De precizat că Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu s-au plâns niciodată de modul în care se descurcă Nuţi. Care este o femeie împlinită pe toate planurile. Are un loc de muncă foarte bine plătit, dar şi un… iubit. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit cine este iubitul celebrei Nuţi şi vă prezintă detalii exclusive.

Cel care i-a furat inima Elenei Fulgescu se numeşte Victor şi este şoferul sexy-impresarei. Conform unor surse de maximă încredere, iubitul lui Nuţi este non-stop cu Anamaria Prodan. Merge cu ea în orice loc din Capitală şi nu numai şi o aşteaptă, ca un angajat conştiincios, în maşină. La fel ca şi partenera sa, Victor este plătit regeşte de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Şi nu are niciun motiv să se plângă, pentru că fiica Ionelei Prodan nu se amestecă în niciun fel în viaţa lui personală.

Astfel că, la finalul lunii septembrie, Nuţi şi Victor au fost într-o scurtă vacanţă în Dubai. Cei doi au petrecut clipe de vis şi s-au bucurat de timpul liber pe care l-au primit din partea familiei Reghecampf. Cuplul a vizitat tot oraşul şi nu a ratat ocazia să se fotografieze cu atracţiile din Emiratele Arabe Unite. Nuţi şi Victor formează o pereche de aproximativ trei ani.

Nuţi, în vârstă de 39 de ani, a devenit cunoscută datorită faptului că lucrează pentru familia Reghecampf. „Bebeto”, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, este foarte ataşat de bona lui. De-a lungul timpului, sexy-impresara a răsplătit- o din plin pe angajata ei fidelă, cu haine de firmă, bijuterii, vacanţe în America, dar şi cu un salariu bun. În plus, a avansat-o la gradul de asistentă personală. (CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV Nuţi ”loveşte” din nou! Celebra bonă a familiei Reghecampf s-a filmat în timp ce…)

Cum a devenit Nuţi vedetă

Nuţi a devenit şi ea o mică vedetă, după ce a apărut în reality-show-ul “Prodanca şi Reghe”. La evenimentele de familie, Elena se îmbracă foarte elegant şi se comportă natural, semn că s-a integrat foarte bine în lumea bună, în care se învârte familia Reghecampf. Nuţi şi-a dat demisia în 2010, însă după un an şi un pic a revenit la Anamaria, la cererea insistentă a şefei sale. (NU RATA: Imagini demenţiale! Anamaria Prodan & brigada s-au bălăcit la piscină! Cum arată Sarah, fiica sexy-impresarei, în costum de baie)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO