Noi detalii ies la iveală despre avocatul milionar care a fost arestat miercuri, după ce şi-a determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al Complexului Rin Grand Residence. Deşi Irinel Caius Iliescu avea interdicţie să se apropie de femeie, care este tot avocat, cu şase zile înainte de a încătuşat, acestuia i-a fost ridicată restricţia.
 

Avocata s-a aruncat în 17 noiembrie anul trecut de la etajul 15, a supravieţuit şi a fost transportată la spital în stare gravă. În apartamentul respectiv se afla avocatul, care era iubitul femeii la acea vreme.O zi mai târziu,  judecătorii, la cererea procurorilor, au dat un ordin de interdicţie împotriva lui Irinel Caius, despre care se spune că este putred de bogat. ” Dispune evacuarea din imobilul situat în Bucuresti, sector 4. Obligă intimatul să păstreze o distanţă minimă de 300 m faţă de victimă, precum şi faţă de locuinţa acesteia. Obligă intimatul să predea armele deţinute. Interzice intimatului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima. Stabileşte ca durata măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie să fie de 6 luni de la data emiterii ordinului”, se arată în decizia instanţei. Numai că Irinel Caius nu a fost de acord cu această decizie, aşa că a contestat-o la instanţa superioară. (AFLĂ CE I-A FĂCUT BĂRBATUL IUBITEI SALE TIMP DE APROAPE UN AN ŞI CE SPUN PROCURORII).
În data de 9 februarie, adică cu şase zile înainte de a fi arestat, acesta a obţinut modificarea în parte a interdicţiei impuse şi a fost lăsat să se apropie de fosta sa iubită, pe care o determinase anterior să se arunce în gol. ” Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa. Înlătură începând cu data şi ora prezentei decizii, obligaţia trasată în sarcina apelantului pârât Iliescu Irinel Caius, de a păstra o distanţă minimă de 300 m faţă de imobilul situat în Bucureşti şos. Vitan-Bîrzeşti, precum şi faţă de victimă. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei”. (AFLĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN NOIEMBRIE 2016)

Avocatul a cochetat în trecut cu politica, a candidat pentru un fotoliu de senator, însă n-a fost ales. În presă s-a scris că este armator şi că ar avea un vas. În urmă cu câţiva ani, acesta a susţinut că reprezentanţii unui club de fotnbal i-ar fi oferit 100.000 de euro pentru a stinge un litigiu.

Citeste despre:caius iliescu arestat, avocata cazuta hotel rin


Share On Facebook