Detaliul de la înmormântarea criminalului Alexei Mitachi pe care nimeni nu l-a observat!

Autor: Anca Toma
Publicat: 22/02/2018 | 15:40

Alexei Mitachi, soţul modelului Anastasia Cia, tânăra actriţă omorâtă cu bestialitate, a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi, miercuri, 21 februarie. Criminalul a fost înmormântat în raionul Criuleni, satul Porumbeni.

Un detaliu pe care multă lume nu l-a remarcat a fost lipsa femeilor de la ceremonia de înmormântare. Cortegiul a fost format, preponderant, din bărbați. Ba mai mult, în spatele mașinii care transportă sicriul nu s-a aflat nicio femeie.

Tot miercuri, Anastasia Cecati a fost înmormântată la Cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală. Rudele şi prietenii Anastasiei Cecati, înjunghiată acum trei zile de fostul iubit, au petrecut-o pe ultimul drum.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, Alexei Mitachi. După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, tânărul medic stomatolog a trimis un mesaj de pe telefon, după care s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. În casa în care s-au certat era bebelușul lor de doar trei săptămâni. Fetița regretatei artiste va rămâne în grija mamei sale.

Citește și...