Detaliul horror de pe picioarele Alexandrei Stan! Si-a dat seama si a sters poza, dar era prea tarziu

Publicat: 05/07/2015 | 13:14
Detaliul horror de pe picioarele Alexandrei Stan! Si-a dat seama si a sters poza, dar era prea tarziu

Alexandra Stan a reusit sa starneasca ingrijorare printre fani, care au crezut ca artista are probleme de sanatate. Cantareata a publicat o fotografie total inestetica, dar si-a dat seama de gafa si a sters-o.
 

Cantareata, originara din Constanta, si-a petrecut ultmele zile la plaja, intr-o atmosfera de deplina relaxare. Starea aceasta a vrut, de altfel, sa o transmita si fanilor, astfel ca a publicat pe retelele de socializare mai multe fotografii facute la marginea Marii Negre.

alexandra stan

O poza, in mod special, a atras atentia prietenilor virtuali ai artistei, datorita unui amanunt pe care artista nu l-a observat de prima data. Alexandra a explicat ca a adormit pe plaja, a dormit ca un bebelus iar la trezire a fotografiat marea, printre picioarele deschise. Aici era insa problema, pentru ca nimeni nu a mai vazut-o pana acum pe Alexandra Stan intr-o asemenea ipostaza.

alexandra stan

Probleme..estetice

Aranjata, dischisita, photoshopata, Alexandra Stan se confrunta cu o problema care in mod cert era ascunsa de profesionisti: tanara artista avea picioarele vinete, iar aproapte toate venele erau vizibile si dadeau un aspect total inestetic picioarelor.

picioare alexandra stan

Acest lucru este comun in special femeilor care au pielea subtire, care devine stravezie, in actiunea factorilor externi, cum ar fi frigul, caldura puternica si diferentele de temperatura. Fanii au sesizat aceasta situatie imediat si au intrebat-o ce a patit, iar Alexandra a reactionat si a sters postarea. Era insa prea tarziu, pentru ca aceasta ajunsese deja la mii de internauti !

(M.N.)
 

Citește și...