Detaliul incredibil pe care un fan l-a observat la Betty Salam! Nimeni nu a mai sesizat asta

Publicat: 04/11/2018 | 10:02
Detaliul incredibil pe care un fan l-a observat la Betty Salam! Nimeni nu a mai sesizat asta

Fata manelistului Florin Salam a devenit recent mămica unui băiețel, deși are doar 18 ani. Foarte mândră și fericită, Betty a explicat într-o apariție la TV faptul că rolul de mamă o prinde foarte bine. o fană vigilentă, care a studiat-o pe cântăreață, a observat însă un detaliu important. 

Betty Stoian primește numeroase complimente de la internauți și, deși toată lumea îi spune cât este de frumoasă și cât de bine îi priește noul rol de mămică, dar una dintre fanele ei a remarcat un detaliu la care nimeni nu s-a gândit până acum.

După ce a postat o fotografie cu ea, pe contul de Instagram, Betty Stoian a fost „luată la rost” de o tânără curioasă, care a remarcat faptul că vedeta nu poartă cercei.

Nu îți plac cerceii?” i-a scris aceasta. Betty nu i-a răspuns, căci probabil a avut destule complimente de care să se bucure.

Singurele bijuterii pe care le poartă Betty Stoian sunt un lănțișor din aur alb cu fundiță, o brățară extrem de finuță și inelul de logodnă, pe care l-a primit de la Cătălin Vișănescu.