Dezvăluire cutremurătoare. Ruomei Zhou, tânăra care a cerut scuze Statelor Unite pentru pandemia de COVID-19, uimește din nou. “Au murit cinci milioane de oameni în China!”

Publicat: 23/04/2020 | 11:40

Ruomei Zhou, tânăra din China care a devenit celebră după ce a postat un videoclip pe Twitter prin care le-a cerut chinezilor să-și ceară scuze față de SUA pentru pandemia de COVID-19, a făcut, recent, o dezvăluire cutremurătoare. Aceasta susține că, în China, ar fi murit în jur de 5 milioane de oameni, afirmație care nu a putut fi verificată.

VEZI AICI: CORONAVIRUS. CHINA RESTRICȚIONEAZĂ STUDIILE DESPRE ORIGINEA COVID-19. CARE ESTE MOTIVUL

La sfârșitul zilei de 5 februarie, cinci milioane de oameni au murit și zeci de mii de milioane de oameni au fost infectați în toată China. Un medic din Wuhan mi-a spus că ei (n. r. guvernul chinez) au tăiat internetul, WiFi-ul. Ei confiscă telefoanele medicilor și asistentelor și amenință că le anulează certificatul medical. Deci nu am mai primit de atunci videoclipuri din Wuhan”, a spus Ruomei Zhou.

PANDEMIE. ”România face milioane din amenzile de coronavirus”, în presa internațională. BBC scrie și despre Robert Negoiță

În vârstă de 23 de ani, tânăra conduce canalul de Twitter Pigsty News, care susține că oferă “adevăratele știri despre China”, de la persoane din interiorul statului.

China, 0 (zero) decese pentru a 6-a zi consecutiv

Altfel, China a raportat joi, pentru a şasea zi consecutiv, zero decese provocate de COVID-19. Autorităţile au anunţat că în total, în prezent, sunt 959 de cazuri active, iar 63 de oameni se află în stare critică.

NU RATA: CHINA, AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR ÎN CRIZA CORONAVIUSULUI: ”EXISTĂ RISCUL UNUI AL DOILEA VAL AL INFECȚIILOR CU COVID-19”

Au fost depistate 10 noi cazuri în ultimele 24 de ore, cu 20 mai puţine faţă de intervalul anterior. Numărul cazurilor asimptomatice descoperite a fost de 27, de la 42 cu o zi înainte.

Totalul deceselor înregistrate oficial până în prezent este de 4.632, anunță news.ro.

Datele oferite de autorităţile chineze sunt dificil de verificat, numeroşi observatori spunând că Beijingul ascunde numărul real al cazurilor şi deceselor.