Dezvăluiri din intimitatea soţilor Maleon! Care a fost cel mai greu moment din viaţa lui Bogdan

Publicat: 29/12/2017 | 10:12
Dezvăluiri din intimitatea soţilor Maleon! Care a fost cel mai greu moment din viaţa lui Bogdan

Moartea soţilor Maleon este un mister pentru toată lumea, care se adânceşte pe zi ce trece. Apropiaţii caută explicaţii pentru ceea s-a întâmplat, astfel a ieşit la iveală detalii neştiute din intimitatea celor doi.

Profesorul Cristian Ploşcaru, un apropiat al celor doi, a vorbit despre Bogdan Petru, care îi era prieten de foarte mulţi ani. Pierderea părinţilor l-ar fi afectat foarte mult pe acesta, chiar dacă încerca să nu arate acest lucru. Cunoscut ca fiind un bărbat puternic şi îndârjit, prietenii credeau că a reuşit să treacă peste acest moment trist din viaţa lui.

Il cunosc pe Bogdan din 1999 si m-a onorat ani la rand cu prietenia lui. Vreme de 15 ani am fost foarte apropiati si as putea spune ca l-am cunoscut bine. In ultimii trei ani, confruntati fiecare cu problemele inerente ale vietii, ne vedeam mai rar, dar as spune ca prietenia noastra ramasese aceeasi, bazata pe incredere si sinceritate. Bogdan era un intelectual autentic, un om cu principii solide si un ambitios. Coerenta si eficienta erau trasaturile activitatilor sale, la Universitate sau in administrarea treburilor personale. In privinta vietii de familie pastra discretia, chiar si fata de cei apropiati. Si-a petrecut parintii pe ultimul dum in 2012 sau 2013, daca nu ma insel, cu multa demnitate, dar pierderea lor, oameni destul de in varsta, l-a marcat mai mult decat a lasat sa se vada. Totusi, nu era in niciun caz un depresiv sau un melancolic, ci, dimpotriva, un indarjit luptator. Un foarte bun strateg in descalcirea complicatelor ite ale vietii. De aceea, nu inteleg sfarsitul lui tragic, incredibil, in care nu reusesc sa deslusesc amprente ale personalitatii lui, asa cum o cunosteam eu. Dumnezeu sa iti harazeasca un loc cu multa lumina, prieten drag!„, a povestit conf. univ. dr. Cristian Ploscaru, prieten cu Bogdan Petru Maleon, potrivit bzi.ro.

Liviu Pilat, cel care i-a găsit pe cei doi decedaţi în casă, a povestit despre relaţia pe care o aveau Bogdan Petru şi Anda şi despre ceea ce a găsit în casa în care a avut loc nefericitul eveniment. „Casa era in ordine. La intrarea in sufragerie era o cutie cu decoratiuni care nu fusesera puse. Deci, din acest punct de vedere arata ca o treaba neterminata. Dar, in rest, era ordine in casa si nici nu arata casa ca dupa o petrecere. De consumat alcool impreuna e foarte posibil. Nu cred ca a fost plecat pentru ca el mergea cu masina si nu conducea niciodata baut. Nu urca la volan baut. Asa, se poate sa fi consumat impreuna„, a povestit profesorul Liviu Pilat.

Nu stiu sa va spun ce s-a intamplat. Inca sunt socat, nu realizez si refuz sa fac orice speculatii, inclusiv in mintea mea pentru ca nu pot judeca inca destul de bine, sunt inca sub impactul emotional. Nu pot rationa asa cum trebuie intr-un astfel de eveniment. Prea multe nu stiu pentru ca nu vorbisem cu o seara inainte. Sotiile noastre stabilisera sa ne vedem in ziua de Craciun, cu mai bine de o saptamana in urma. Convenisera asupra datei, asupra orei, nu am mai vorbit. Eu m-am intalnit cu el miercuri la birou, am schimbat cateva vorbe si ramasese sa ne vedem duminica sa stam de vorba. Nu stiu exact care a fost programul lor, daca au fost undeva plecati. Sarcina pierduta a fost in urma cu cativa ani, deci nu e o chestiune recenta. Era o neimplinire a lor faptul ca nu aveau copii, dar ei erau niste oameni minunati, se intelegeau foarte bine, erau de admirat din punctul acesta de vedere. Se sustineau foarte bine unul pe celalalt. Calatoreau impreuna, aveau o relatie minunata si se iubeau foarte mult. Nu era o chestiune de aparenta in public, era o relatie foarte solida intre ei. Relatia lor atat de stransa a dus la crearea unei lumi a lor. Erau foarte apropiati unul de altul si s-au izolat. Au ajuns la faza in care nu mai concepeau viata unul fara celalalt. El nu mai avea rude, deci sotia era singura pe care o avea„, a mai povestit Liviu Pilat.

Citește și...