Dezvăluiri halucinante despre dubla sinucidere din Iaşi. Adevărul despre cum au fost găsiţi, de fapt, soţii Maleon

Publicat: 27/12/2017 | 15:05

Anchetatorii au făcut publice informaţii tulburătoare despre felul în care au fost descoperiţi Anda şi Bogdan Maleon, după ce şi-au pus capăt zilelor. Potrivit familiei şi prietenilor, cei doi aveau o căsnicie fericită şi aveau planuri măreţe pentru viitor.

Citeşte şi: Apelul sfâşietor făcut public de mama Andei Maleon! Rudele şi prietenii au izbucnit în plâns când au aflat cerinţa femeii

Trupurile Andei Maleon şi al soţului ei au fost găsite de unda dintre rudele lor în mandarda casei în care locuiau. Cadavrul femeii de 38 de ani era aşezat pe jos, iar cureaua cu care se spânzurase era aşezată cu grijă lângă ea. În aceeaşi cameră, a fost găsit spânzurat şi partenerul ei, Bogdan Maleon. Trupul lui bărbatului de 41 de ani atârna într-un ştreang făcut tot dintr-o curea de pantalon agăţată de o grindă din lemn, conform unor surse din anchetă. Mai mult, atât Anda şi Bogdan Maleon aveau jeanşi pe ei şi, în timp ce ea avea un tricou în partea de sus, el purta o cămaşă.

Citeşte şi: Noi detalii despre cazul dublei sinucideri din Iaşi! Ce au găsit medicii în sângele celor doi soţi

Rudele şi prietenii se pregătesc acum să-i conducă pe ultimul drum.

Citeşte şi: Anda Maleon s-a sinucis prima, iar la trei ore distanţă, soţul s-a spânzurat! Cei doi soţi tocmai îşi cumpăraseră o maşină şi aveau în plan să devină părinţi

Vă reamintim că în prima zi de Crăciun, pe 25 Decembrie, soţii Maelon au fost găsiţi fără viaţă în locuinţa lor. Anda, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, Bogdan, de 41, erau aşteptaţi de o rudă la masa tradiţională de Crăciun, iar când a văzut că nu mai vin şi nici nu le răspunde la telefon, aceasta a mers imediat la reşedinţa lor. Aici, din nefericire, a descoperit tragedia.

Citeşte şi: Coincidenţa macabră în cazul dublei sinucideri din Iaşi! Mărturisiri înfiorătoare: „Scrisori în care să explice gestul, pentru că…”

Anda Elena Maleon era manager de proiect pentru diverse investiţii pe fonduri structurale. Soţul femeii, Bogdan Petru Maleon, era foarte cunoscut în „Capitala Moldovei”. Potrivit CV-ului acestuia, din 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”. În acelaşi an a fost numit director al  Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi.

Citește și...