Dezvăluirile primei soţii a lui Trump: ”Este un nimeni! De ce să renunţ…”

Publicat: 09/10/2017 | 14:34
Dezvăluirile primei soţii a lui Trump: ”Este un nimeni! De ce să renunţ…”
Prima soţie a lui Donald Trump, Ivana, a dezvăluit că a avut un mare rol în ascensiunea preşedintelui american. Ea a avut şi un atac asupra celei de-a doua soţii.
 
 
”Fără mine, n-ar fi fost ce este acum”, a spus Ivana, într-un interviu.
 
Întrebată despre cea de a doua soţie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat să-i pronunţe numele şi a refuzat să vorbească despre ea, limitându-se la a spune că „nu a realizat nimic în viaţă”. 
 
Ivana şi Donald Trump s-au căsătorit în 1977 şi au divorţat în 1992, în urma relaţiei acestuia cu Maples. A divorţat la rândul ei în 1999.
 
Ivana Trump a precizat însă că relaţia sa cu cea de a treia soţie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva. „Mă înţeleg bine cu Melania”, a spus Ivana Trump, conform News.ro.
 
Întrebată de ce cu Melania are o relaţie bună, dar nu şi cu Maples, ea a răpuns: „Una este nimeni. Cealaltă este prima doamnă”. Ea a mai spus că vorbeşte săptămânal cu soţul său şi că l-a încurajat în ceea ce priveşte postările pe Twitter.
 
„I-am spus: Cred că ar trebui să foloseşti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o nouă tehnologie”, a povestit Ivana Trump adăugând că a argumentat că este cea mai bună modalitate sa transmită ceea ce doreşte, fără ca sensul afirmaţiilor sale să fie deturnat.
 
Ea a reamintit şi că Trump i-a oferit postul de ambasador în Cehia, dar a ales să-şi păstreze „viaţa perfectă”.
 
„De ce să renunţ la iarna în Miami, la vara în Saint Tropez şi la primăvara şi toamna din New York? Am o viaţă perfectă”, a spus ea.
 
 
Citește și...