Nimeni n-a şoptit vreo vorbă despre asta! Socrul mic i-a ”stricat” nunta secretă fiului lui Adrian Năstase!

Publicat: 07/10/2016 | 00:00

Se iubesc de 7 ani, iar luna aceasta ar fi trebuit să se căsătorească în mare secret! Spunem că ar fi trebuit întrucât fiul cel mare al ex-premierului Adrian Năstase şi logodnica acestuia, Bianca Ciuvăţ, au amânat nunta din cauza... socrului mic! Totul a fost ţinut până acum sub o tăcere de mormânt, însă CANCAN.ro, siteul nr. 1 din România, a aflat întreaga poveste şi vi-o dezvăluie azi în exclusivitate.

Încă din toamna anului trecut, băteau clopote de nuntă pentru Andrei Năstase şi iubita lui, Bianca, fiica unui fost luptător la Steaua, devenit între timp om de afaceri. ”Pentru mine Bianca e femeia perfectă. Căsătoria urmează, dar o să fie o surpriză. Ne dorim, însă, foarte mult copii”, mărturisea Andrei în urmă cu un an. Surse de mare încredere din anturajul celor doi ne-au declarat, în exclusivitate, că nunta era programată să aibă loc luna aceasta, în octombrie, dar că a ”picat” în ultimul moment. ”N-au vrut să spună nimănui despre nuntă, au vrut să o facă într-un cadru foarte restrâns. E posibil ca Bianca să fie însărcinată, căci a existat o oarecare grabă. Dar totul s-a amânat”, susţine sursa CANCAN.ro.

Motivul pentru care nunta nu va mai avea loc deocamdată este că socrul lui Andrei, George Ciuvăţ, a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare, iar pe 14 septembrie (cu doar o zi înainte de a împlini 52 de ani!) a şi fost încarcerat în Penitenciarul Rahova. Cuscrul lui Adrian Năstase a fost găsit vinovat într-un dosar de evaziune fiscală, în care a şi ispăşit deja cinci luni de arest la domiciliu între noiembrie 2014 şi aprilie 2015.

Fostul premier Adrian Năstase şi soţia acestuia, Dana, sunt extrem de ataşaţi de Bianca Ciuvăţ, logodnica fiului lor cel mare (SURSA FOTO: Facebook)
Fostul premier Adrian Năstase şi soţia acestuia, Dana, sunt extrem de ataşaţi de Bianca Ciuvăţ, logodnica fiului lor cel mare (SURSA FOTO: Facebook)

Din informaţiile noastre, tatăl Biancăi Ciuvăţ deţinea o companie de pază, SC ”Invest Security Services” SRL (AFLĂ AICI mai multe detalii / termene.ro), firmă prin care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproape 290.000 de euro. La compania înfiinţată în 2003, a fost la un moment dat co-acţionară şi logodnica lui Andrei, dar s-a retras din firmă înainte să izbucnească scandalul.

Când s-a predat la Poliţie, după pronunţarea deciziei, George Ciuvăţ avea ochii în lacrimi. Momentan, el se află în carantină. Vestea că va fi încarcerat a căzut ca un trăznet peste Andrei şi Bianca. George are o relaţie foarte bună cu viitorul lui ginere, care şi locuieşte împreună cu el în vila din Prelungirea Ghencea, aşa că nici nu s-a mai pus problema de vreo petrecere”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Adrian Nicolae

Citește și...