Secretele amoroase ale ”mogulului” de la HEXI PHARMA. A ajuns la psiholog după ce l-a părăsit amanta!

Publicat: 25/05/2016 | 23:20

Milionarul Dan Condrea a luat cu el în mormânt multe din secretele afacerilor pe care le-a patronat, nu însă şi secretele... amoroase. CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, a descoperit ce ascundea ”Mogulul” (aşa îl numeau cunoscuţii) în adâncul sufletului său.

Căsătorit în 1999 cu Laura Georgescu (o fostă colegă de la Facultate de Medicină, cu care avea să pună pe picioare şi ”Hexi Pharma”), Condrea a ajuns la divorţ în 2011. Vreme de 12 ani, Laura (cu care ”Mogulul” avea o fată) a fost persoana care a condus cu mână de fier compania. Ea încheiase multe dintre contracte şi, cu toate acestea a devenit deodată indezirabilă pentru milionar. Nimeni n-a ştiut motivul adevărat pentru care Condrea a băgat divorţ, dar era hotărât să-şi distrugă fosta soţie. ”A făcut totul ca să obţină custodia fetiţei lor. După ce-l ajutase atâta timp, Laura şi-a pierdut şi copilul şi mai era obligată şi să plătească 3000 de euro lunar ca pensie alimentară! Dan o ura efectiv. Le-a angajat pe surorile Laurei la el în firmă, a atras-o pe soacră lângă el şi a încercat să o scoată nebună pe fosta soţie. I-a şi deschis acţiune în instanţă! Voia să o lase fără apartamentele pe care le aveau în Bucureşti, vreo 3, dar şi fără casele din Otopeni şi Mogoşoaia. Era diabolic din punctul ăsta de vedere. S-a spus la un moment dat că ar fi bătut-o pe Laura. Aşa e! Dan era un tip politicos, avea o aroganţă fină, dar, pe de altă parte, era coleric. Acţiona violent în multe situaţii”, ne-a mărturisit o persoană foarte apropiată de Condrea.

A făcut şedinţe de terapie: ”Era distrus!”

După despărţirea de Laura, ”Mogulul” s-a refugiat în braţele unei femei măritate. ”Erau amanţi. A iubit-o mult de tot. Deşi îi făcea cadouri, ea n-a vrut să renunţe la soţul ei şi l-a părăsit. Atunci, parcă s-a rupt ceva în sufletul lui Dan. A ajuns la psiholog, unde a făcut şedinte de terapie. Era distrus! Nu l-am văzut niciodată să sufere mai mult decât în acea perioadă. Nici măcar după ce a început scandalul acesta. Muncea şi noaptea la firmă. M-am aflat ani întregi lângă el şi nu ştiu să fi avut protecţie de sus, să-i fi ţinut cineva spatele. Adevărul e că muncea mult, avea o echipă de vânzări excepţională şi a profitat de lacunele sistemului”, a adăugat în exclusivitate sursa noastră.

Dan Condrea a cunoscut-o pe a doua soţie, Uliana, prin intermediul contabilei lui, originară şi ea din Republica Moldova
Dan Condrea a cunoscut-o pe a doua soţie, Uliana, prin intermediul contabilei lui, originară şi ea din Republica Moldova

Apoi, a apărut Uliana Ochinciuc în viaţa lui. Lui Condrea i-a prezentat-o Cristina, o altă basarabeancă, angajată ca şi contabilă în ”Hexi Pharma”. Uliana şi Cristina sunt verişoare. Aşa s-au întâlnit milionarul cu a doua soţie. ”Dan zicea, mai în glumă, mai în serios, când era şi Uliana de faţă: <> Până prin 2014, Uliana a mers cu maşini vai mama lor, nu-i cerea bani de haine, nu voia în vacanţe. De vreo doi ani, s-au schimbat însă lucrurile. Dan i-a dat şi ei părţi mici în firme (MAI MULTE DETALII AICI). Dacă până atunci, Dan îşi făcea vacanţele doar în Bulgaria, unde îşi înmatricula şi maşinile (ca să plătească taxe mai mici), Uliana l-a convins să călătorească. A dus-o în multe vacanţe, i-a luat maşini scumpe, i-a adus fraţii la Bucureşti şi, peste toate astea, le-a luat şi socrilor un apartament de trei camera în zona Unirii!”, ne-a mai povestit sursa noastră.

După aşa-zisă nuntă cu Uliana, patronul ”Hexi Pharma” şi-a băgat soţia ca acţionar (cu cote mici) în mai multe firme (sursa infografic: www.termene.ro)
După aşa-zisă nuntă cu Uliana, patronul ”Hexi Pharma” şi-a băgat soţia ca acţionar (cu cote mici) în mai multe firme (sursa infografic: www.termene.ro)

De altfel, aceasta ne-a spus că aşa-zisa nuntă dintre milionar şi basarabeancă n-ar fi avut loc în Republica Moldova, cum s-a tot scris. ”Dan a făcut cununia religioasă aici, în Bucureşti, şi petrecerea la restaurantul Casa Doina. Acolo, au fost invitaţi angajaţii companiei, dar şi întreaga familie a primei neveste, mama şi surorile Laurei Georgescu! O căsătorie cu acte n-a existat! Ca să facă aşa-zisa nuntă în biserică i-a dat preotului 100 de euro să închidă ochii că nu are certificatul de la starea civilă. A fost mai mult forţat să facă nunta pentru că Uliana rămăsese însărcinată. Îmi amintesc că înainte vorbisem cu Dan şi mi s-a confesat: <> Nu era pregătit nici măcar să devină tată pentru a doua oară, dar nu s-a opus. Până la urmă, s-a consolat că aşa a vrut Dumnezeu. Şi-a iubit enorm băieţelul, pe David, ca şi pe fata din căsnicia cu Laura. Erau fiinţele la care ţinea cel mai mult şi ar fi făcut orice pentru ei”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.

Ultima oră: filmuleţe XXX găsite în calculatorul ”Mogulului”!

Reporterii CANCAN.ro au aflat că, printre multe contracte şi conexiuni cu afacerile sale, anchetatorii au descoperit într-un calculator personal de-al lui Condrea şi mai multe filmuleţe interzise minorilor. ”Erau filme descărcate de pe internet şi prezentau scene sado-maso. Nu apărarea patronul Hexi Pharma în niciunul şi nici persoane care să aibă relevanţă în anchete!”, ne-a precizat una dintre persoanele care se ocupă de dosarul deschis de Parchet.

”Mogulul” a fost înmormântat azi, lăsând în urma lui o sumedenie de semne de întrebare
”Mogulul” a fost înmormântat azi, lăsând în urma lui o sumedenie de semne de întrebare

CANCAN.ro dezvăluie mâine o super-poveste halucinantă despre Dan Condrea!

Adrian Nicolae

Citește și...