Acasă » Dezvaluiri » SUPER-EXCLUSIVITATE Cancan.ro: Am aflat cum au fost capturaţi ”pionii” MOSSAD care au spionat-o pe KOVESI. SRI i-a băgat în ”rotisor”, la MARRIOTT!

SUPER-EXCLUSIVITATE Cancan.ro: Am aflat cum au fost capturaţi ”pionii” MOSSAD care au spionat-o pe KOVESI. SRI i-a băgat în ”rotisor”, la MARRIOTT!

De: Cancan 07/04/2016 | 23:30
SUPER-EXCLUSIVITATE Cancan.ro: Am aflat cum au fost capturaţi ”pionii” MOSSAD care au spionat-o pe KOVESI. SRI i-a băgat în ”rotisor”, la MARRIOTT!
Operaţiunea de capturare a celor doi ”pioni” Mossad a avut loc în Hotelul Marriott din Bucureşti

Ancheta în cazul celor doi ”pioni” ai MOSSAD care o spionau la Bucureşti pe şefa DNA e ţinută ”la mare secret” de către autorităţile române! Cu toate acestea, CANCAN.ro (site-ul nr.1 din România) vă dezvăluie azi, în exclusivitate, filmul capturării lui Ron Wiener şi David Geclowicz, dar şi cine este miliardarul care le-ar fi ”comandat” întreaga operaţiune!

Arestarea celor doi a avut loc sâmbătă seară la Hotelul Marriott din Bucureşti. Încă de la sfârşitul lunii trecute, Serviciul Român de Informaţii deţinea date că Wiener şi Geclowicz (cu care noi v-am prezentat imagini în premieră naţională) desfăşoară acţiuni de filaj împotriva Laurei Codruţa Kovesi şi a membrilor familiei acesteia, vizându-le telefoanele şi conturile de e-mail! Capturarea celor doi s-a făcut exact în momentul în care Wiener şi Geclowicz intenţionau să se retragă din ”câmpul informaţional” şi să-şi piardă urmele. Ar fi urmat, probabil, să fie înlocuiţi, iar de ”misiune” să se ocupe în continuare altcineva.

CANCAN.ro v-a prezentat imagini în premieră naţională cu Ron Weiner şi David Geclowicz
CANCAN.ro v-a prezentat imagini în premieră naţională cu Ron Weiner şi David Geclowicz

Mai multe zile la rând, ofiţeri SRI sub acoperire au monitorizat fiecare pas al celor doi. Surse credibile (din interiorul serviciilor secrete) au mărturisit pentru CANCAN.roRon şi David intraseră în România în jurul datei de 27 martie. Din prima zi, ei s-au cazat la Marriott. Fiecare a închiriat câteo cameră single. Au cerut să achite cash, iar facturile să fie întocmite pe numele lor în aşa fel încât să nu fie asociaţi cu nicio companie şi să fie priviţi ca simpli turişti.

Nu bănuia însă niciunul dintre ei că din ”vânător” devenise ”vânat”. Joi, pe 31 martie, SRI a preluat (prin internet) controlul camerelor de supraveghere din hotel. Ofiţerii desemnaţi să instrumenteze cazul au ajuns, în acest mod, să cunoască în detaliu unde mergeau suspecţii, ce aparatură de interceptare ascundeau în camerele lor, cum stocau informaţiile culese… de fapt, cunoşteau totul despre cei doi!

În mandatul de arestare emis pe numele lui David Geclowicz se arată legăturile dintre acesta şi foştii ofiţeri Mossad Dan Zorella şi Avi Yanus
În mandatul de arestare emis pe numele lui David Geclowicz se arată legăturile dintre acesta şi foştii ofiţeri Mossad Dan Zorella şi Avi Yanus

David Geclowicz a fost plasat încă din 3 aprilie în custodia Poliţiei Române
David Geclowicz a fost plasat încă din 3 aprilie în custodia Poliţiei Române

”Momentul zero” al operaţiunii

Aşa au descoperit şi faptul că Ron şi David voiau să părăsească hotelul sâmbătă seara. E posibil să fi ”mirosit” că au fost deconspiraţi. Astfel, pe 2 aprilie, cei doi s-au prezentat împreună la recepţie şi au rugat un recepţioner să le facă check-out-ul. Li s-a făcut factura, au plătit cash, aşa cum să spuneam mai devreme, şi cu bagajele pregătite s-au îndreptat spre ieşire. A fost ”momentul zero” al operaţiunii de capturare. Chiar în clipa în care ieşeau pe uşa rotativă, aceasta s-a blocat cu ei înăuntru (acţionată, desigur, de la recepţie), iar zeci de ofiţeri de servicii secrete (îmbrăcaţi în civil) i-au încojurat. Au fost prinşi ca într-un adevărat… rotisor! Niciunul dintre cei doi israelieni n-a opus rezistenţă. Au fost urcaţi în maşini separate şi duşi la audieri.

De aici încolo, se cunoaşte că dosarul lor s-a ”rătăcit” în presă, aparând doar elemente sumare despre această anchetă. În morişca speculaţiilor, s-au născut, aşadar, multe întrebări care n-au primit răspuns. Cea mai importantă, poate, este legată de cine anume a comandat întreaga operaţiune, cu intenţia de a o compromite pe Laura Codruţa Kovesi.

Unul dintre cei doi ”pioniMossad a colaborat, dar, deocamdată, n-a putut preciza cu dovezi pentru cine ar lucra. A confirmat un singur lucru: el a fost trimis în România de compania de investigaţii secrete ”Black Cube” din Israel (celebră la nivel mondial), iar superiorii săi direcţi sunt Dan Zorella şi Avi Yanus (foşti ofiţeri Mossad cu funcţii de conducere în firma indicată mai sus).

Laura Codruţa Kovesi susţine că a fost ”ţinta” unei încercări de compromitere din partea unor foşti ofiţeri Mossad
Laura Codruţa Kovesi susţine că a fost ”ţinta” unei încercări de compromitere din partea unor foşti ofiţeri Mossad

Numele persoanei care a angajat ”Black Cube” n-a fost încă pronunţat. Din declaraţiile de până acum şi conexiunile făcute de către anchetatori pare însă că ar fi vorba de cercul de interese din jurul lui… Benny Steinmetz, un afacerist israelian cu o avere de 1,5 miliarde de euro. Numele lui s-a regăsit de curând într-un mega-dosar al DNA. E acelaşi dosar al retrocedărilor ilegale în care au fost arestaţi deja Prinţul Paul de România şi Remus Truică (fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase). În plus, s-au solicitat mandate de arestare şi pentru consultanţii politici Tal Silberstein şi Shimon Sheves (fosta ”mână dreaptă” a ex-premierului Yizhak Rabin). Ultimii doi au consiliat mai mulţi politicieni de vârf din România, printre care Traian Băsescu sau Călin Popescu Tăriceanu. În afară de ”ai noştri”, Silbestein s-ar fi ocupat şi de alţi 16 preşedinţi de stat din întreaga lume.

DNA a cerut arestarea lui Remus Truică şi a miliardarului israelian Benny Steinmetz în dosarul retrocedărilor ilegale
DNA a cerut arestarea lui Remus Truică şi a miliardarului israelian Benny Steinmetz în dosarul retrocedărilor ilegale

O interceptare (probă la dosar) a surprins o discuţie între miliardarul Beny Steinmetz şi Truică cu privire la Ferma Băneasa.

Benny: (…) Cum a decurs? Când va fi finalul finalului la Băneasa?
Truică: Deci, după cum deja ştii, prietenul lui Tal nu a făcut mai nimic şi am găsit cine este şeful tipului care ar fi trebuit să facă asta. Este un bun prieten cu mine şi am găsit acum instrumentele şi mâine, la ora 10.00, este o comisie la institut şi voi merge eu împreună cu prinţul, cu avocaţii şi, probabil, după cum au promis, mâine va fi luată decizia favorabilă.
Benny: … ce se va întâmpla atunci?
Truică: Nimic. Doar vor semna şi va fi a noastră. Asta e tot. Nu sunt mai mulţi paşi, e doar un pas.
Benny: Deci nu trebuie să mai vorbeşti cu cineva, să mai întrebi pe cineva, se termină, e rezolvată?
Truică: Da. Doar de semnat. Asta-i tot. Probabil nu va fi chiar mâine, dar important este să avem o decizie favorabilă mâine.
Membru grup infracţional: Deci lipseşte doar o semnătură?
Truică: Exact, doar una.
Membru grup infracţional: Şi apoi este chiar al nostru? Adică putem începe munca pe teren?
Truică: Da, este 100% al nostru, este ca şi maşina ta, e a ta.
Membru grup infracţional: Foarte bine. Şi apoi nu trebuie să dăm nimic?
Truică: Adică, va fi probabil o sumă mică pentru aceşti oameni, dar nu mare lucru
”.

Adrian Nicolae

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Greșeala pe care o fac mulți români ce le „umflă” FACTURILE la curent. Care este ora „de aur” pentru a folosi mai ieftin aparatele electrocasnicele
Greșeala pe care o fac mulți români ce le „umflă” FACTURILE la curent. Care este...
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont că sunt în public
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Studenții sar în apărarea profesorului care s-a îmbrăcat în haine de damă: „Nu am auzit pe nimeni să vorbească rău de dumnealui”
Studenții sar în apărarea profesorului care s-a îmbrăcat în haine de damă: „Nu am auzit...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă:
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Un Boeing 737 Max a coborât la doar 45 de metri deasupra oceanului și a ratat aterizarea. Pasagerii au ajuns pe alt aeroport
Un Boeing 737 Max a coborât la doar 45 de metri deasupra oceanului și a...
De ce Donald Trump s-ar putea să regrete deja că l-a ales pe J.D. Vance ca vicepreședinte. Kamala Harris i-a dat planurile peste cap
De ce Donald Trump s-ar putea să regrete deja că l-a ales pe J.D. Vance...
Cât costă un detector radar în 2024? Sunt sau nu legale aceste dispozitive în România
Cât costă un detector radar în 2024? Sunt sau nu legale aceste dispozitive în România
Imagini de senzație de la cununia Andrei Volos cu Lele: „E un sentiment unic”. Ce ținute a schimbat vedeta, dar și ce au declarat Andra și Lele după botezul micuței Kim
Imagini de senzație de la cununia Andrei Volos cu Lele: „E un sentiment unic”. Ce...
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de...
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland?...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Un brăilean a lăsat munca în amenajări interioare din străinătate şi a început o afacere de succes la Sibiu. De ce în Anglia i se spune
Un brăilean a lăsat munca în amenajări interioare din străinătate şi a început o afacere...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Deci, fiule, primul tău dinte a căzut deja. Ce ai învățat?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Deci, fiule, primul tău dinte a căzut deja. Ce ai învățat?
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
Ofertă eMag: Televizor LED cu Android la preț avantajos. Cinema la tine acasă
De nu e bine să-ți REPRIMI FURIA? Iată ce a CONSTATAT o CERCETĂTOARE!
De nu e bine să-ți REPRIMI FURIA? Iată ce a CONSTATAT o CERCETĂTOARE!
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat...
Ora ideală la care să folosești aerul condiționat sau mașina de spălat rufe ca să consumi mai puțin curent. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă
Ora ideală la care să folosești aerul condiționat sau mașina de spălat rufe ca să...
Condimentul delicios, dar care devine periculos după ce este gătit. Românii adoră să îl adauge în numeroase rețete, dar nu își dau seama de efectele secundare pe care le are
Condimentul delicios, dar care devine periculos după ce este gătit. Românii adoră să îl adauge...
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei...
Paramount a decis anularea serialului Halo după numai două sezoane
Paramount a decis anularea serialului Halo după numai două sezoane
A fost dezvăluit noul avion de luptă GCAP dezvoltat de UK, Italia şi Japonia / Este capabil să furnizeze de 10.000 de ori mai multe date decât sistemele actuale
A fost dezvăluit noul avion de luptă GCAP dezvoltat de UK, Italia şi Japonia /...
Stațiile ITP sunt obligate. Legea e lege. Nu mai scapă nimeni
Stațiile ITP sunt obligate. Legea e lege. Nu mai scapă nimeni
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
SEMNUL de circulație care dă mari bătăi de cap șoferilor. Ce înseamnă acest indicator rutier, de fapt, și unde poate fi întâlnit
SEMNUL de circulație care dă mari bătăi de cap șoferilor. Ce înseamnă acest indicator rutier,...
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei...
Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”
Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge...
Care este starea de sănătate a lui Mihai Albu la două luni de la operația de cancer: ”Nu mai trebuie să fac chimioterapie”
Care este starea de sănătate a lui Mihai Albu la două luni de la operația...
Vă mai amintiți de Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă în prezent. S-a reinventat
Vă mai amintiți de Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă...
De unde provine, de fapt, cuvântul ”mulțumesc” și cum a ajuns în limba română. Și tu îl folosești zilnic, dar nu știi asta
De unde provine, de fapt, cuvântul ”mulțumesc” și cum a ajuns în limba română. Și...
Anunțul momentului pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice. Primești bani și pentru acest dispozitiv
Anunțul momentului pentru românii care vor să-și pună panouri fotovoltaice. Primești bani și pentru acest...
×