Un constănţean a ajuns la psiholog după ce s-a culcat cu un alt bărbat! „Nu mai ştiu cine sunt…”

Publicat: 27/08/2016 | 16:08

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline! Sunt A., din Constanţa şi îţi scriu pentru că sunt efectiv disperat, simt că nu mai ştiu cine sunt…. Sunt căsătorit de cinci ani cu o femeie care mă iubeşte şi pe care o ador. Nu ne-a fost deloc uşor, am luptat mult pentru a trece peste obstacole şi pentru a nu uita cât de mult ne iubim, dar am făcut recent o gafă uriaşă… Am avut reuniunea de zece ani de la terminarea liceului, iar printre cei prezenţi a fost şi un coleg pe care îl admiram în liceu, el era idolul meu. Eu am fost genul retras, el era cool, tipul cu care toţi voiau să fie prieteni. Cu toate că era aşa, s-a apropiat de mine şi ne-am înţeles de minune. Însă, în noaptea reuniunii, atunci când am ajuns la hotel, eu eram fără soţia care nu a putut să meargă cu mine din cauza serviciului, am mers la el în cameră, am băut, apoi mi-a mărturisit că este atras şi de femei şi de bărbaţi şi mi-a propus să mă culc cu el. Nu ştiu ce m-a apucat, dar am acceptat… El a fost ok apoi, nu a spus nimic despre ce s-a întâmplat, dar nu ştiu cum îmi mai pot privi soţia după tot ce am făcut… Ce spui să fac? Nu vreau să o pierd!

Bună, dragul meu! Ce-i drept, cazul tău este mai puţin obişnuit, dar nu imposibil. Cred că, în primul rând, ar trebui să îţi răspunzi ţie dacă ceea ce s-a întâmplat a fost din cauza amestecului de alcool şi amintirile din liceu sau dacă, într-adevăr, eşti la rândul atras de femei şi de bărbaţi. Apoi, ţi-aş recomanda să mergi totuşi la un psiholog din oraş care te va putea ajuta mai mult. Nu recomand să te confesezi în acest moment, ci să aştepţi puţin pentru a înţelege exact ce s-a întâmplat şi de ce. Multă baftă!

Citește și...