DIANA de la INSULA IUBIRII a dat cărţile pe faţă, după ce s-a aflat că a făcut avort! Ce a împins-o pe fosta lui VÂRCIU spre gestul necugetat

Publicat: 10/07/2017 | 23:31

Diana, tânăra care a pus pe jar telespectatorii de la show-ul ”Insula Iubirii” lăsându-se filmată în mijlocul unei scene de amor cu o ”ispită” masculină este o tânără total dezinhibată. Nu multă lume a ştiut că a rămas însărcinată, mai ales pentru că nu a mai ajuns cu sarcina la termen.

În viaţa din spatele camerei de filmat, Diana era iubita lui Ben un tânăr antreprenor din Slovacia, dar a devenit cunoscută după o relaţie cu Liviu Vârciu. A participat însă la show-ul ”Insula iubirii” iar ambii parteneri au făcut sex cu alte persoane. Recent s-a aflat că Diana rămăsese însărcinată, cu Ben, partenerul cu care a venit în emisiune, dar pe care l-a părăsit pentru ispita Andy.

În ediţia din această seară a „Insula Iubirii”, bruneta a povestit o serie de detalii cutremurătoare despre momentele cumplite prin care a trecut din clipa în care a aflat că este însărcinată, până ce a decis să avorteze: „El mi-a făcut mie foarte mult rău şi am iertat, am spus să mergem mai departe. Aveam confortul financiar, atât, cel sentimental se dusese… încă din februarie, când am rămas însărcinată cu el şi sarcina a fost cu probleme. Pur şi simplu nu îmi doream sarcina. Am avut un moment de cumpănă în viaţa noastră şi atunci mi s-a luat mie de el şi nici nu mai aveam pofta aia de făcut dragoste pentru că mă gândeam numai la chestia aia implantată în capul meu şi că era foarte, foarte greu. Mi-a fost foarte greu şi îmi era scârbă, nu mă mai suportam pe mine. A fost cel mai groaznic moment pe care l-am trăit.

Aveam aproape 3 luni. Au fost probleme, am fost să fac analize, tot, îmi era rău, eram leşinată tot timpul, chemam în fiecare zi salvarea. Mi-a spus aşa >. Am hotărât să mă duc să fac avort. Adică ei m-au întrebat dacă îmi asum riscul ăsta şi am spus nu. De ce să-l fac să-l chinui toată viaţa? Faptul că el a plecat la muncă şi nu şi-a luat liber o zi să meargă cu mine să fac chestia asta m-a dezamăgit total. Am fost cu fostul soţ„, a declarat Diana, în faţa camerelor de luat vederi.

Citește și...