Diana de la “Insula Iubirii”, mesaj pentru Ben: “Îmi pare bine că…”

Publicat: 01/09/2017 | 13:04

Ben a venit la "Insula Iubirii" însoţit de iubita lui, Diana, pentru a-şi testa iubirea. Cei doi s-au despărţit, însă, cu scandal. Prin intermediul contului personal de socializare, bruneta i-a transmis un mesaj fostului partener.

Îmi pare bine ca te-am văzut. Sper că eşti fericit, şi mai sper ceva că ai să citeşti până la capăt. În ciuda faptului că m-ai rănit, că m-ai făcut să mă simt nesemnificativă şi mică pe lângă tine, cred că va veni într-o zi un bărbat care să te contrazică. Uitându-mă în trecut, lucrul care m-a durut cel mai tare a fost tocmai faptul că te-am lăsat să mă răneşti.

Când vedeam că le acorzi mai multă atenţie altor fete, eram oarbă. Când îmi ignorai mesajele în care te întrebam zi de zi cum merge treaba la muncă, eram iar oarbă.

După tot timpul care a trecut, nu mă mai întreb de ce, ştiu deja de ce s-a întâmplat. Acum ştiu cu exactitate de ce. Da, au fost momente în care m-am simţit foarte rănită de comportamentul tău. Nu o pot nega nici acum, chiar dacă ţi-ai dori.

Însă acum sunt mai inteligentă. Ştiu că dacă îţi voi purta ranchiună, îţi voi da putere. Ştiu că dacă nu te voi ierta, nu voi putea să găsesc pe altcineva.

Dacă erai un cavaler, aşa cum de multe ori te-ai purtat şi ne-am simţit bine, îmi spuneai la timp că nu eu sunt cea pe care o cauţi. Ştii de ce te iert? Pentru că eşti ca şi un copil de 20 de ani, un puştan, nu un bărbat. Şi a fost greşeala mea să te las să te joci cu sentimentele mele.

Cu toate astea, am învăţat multe de la tine. Am învăţat lovindu-mă cu capul de prag, dar am făcut-o. Sper că şi tu ai învăţat ceva din experienţa cu mine. Sper ca timpul petrecut împreună să te fi făcut mai maleabil şi să fi renunţat măcar un gram din câte te iubeam eu la orgoliul tău.

Păstrez amintirile plăcute cu tine pentru că acolo eram fericită. Cele neplăcute ţi le fac cadou pentru a te gândi mai bine să nu o răneşti la fel cum m-ai rănit pe mine pe actuala ta iubită”, a scris Diana pe contul personal de socializare.

Citește și...