Diana de la ”Insula iubirii”, reacţie după ce a aflat că Liviu Vârciu a negat că s-au iubit

Publicat: 20/06/2017 | 14:34

Diana de la ”Insula iubirii” a rămas fără cuvinte când a auzit că Liviu Vârciu a negat faptul că ar fi avut o relaţie. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a obţinut mărturisirile brunetei după ce prezentatorul TV a dezminţit tot.

Diana de la ”Insula iubirii” a povestit în Thailanda cum a ajuns să trăiască o poveste intensă de dragoste cu Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV a negat cu vehemenţă spusele brunetei şi a spus că este ”nebună”. Când a auzit una ca asta, Dianei de la ”Insula iubirii” pur şi simplu nu i-a venit să credă. Tânăra a spus pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că nu-şi doreşte să se promoveze ”pe spatele nimănui” şi că şi-a învăţat lecţia în Thailanda – a nu mai vorbi despre foştii iubiţi.

”Nu mai zic nimic… Nu vreau să stric imaginea nimănui, şi nici nu vreau să mă lansez pe spatele altora. Asta e… Este un om care nu-şi asumă. Nu ştiu, sunt fără cuvinte. În primul rând, ceea ce a fost între noi rămâne între noi sub formă de amintiri frumoase. În al doilea rând, am învăţat lecţia primită pe ”Insula iubirii”, nu e frumos să dau detalii intime despre foştii, nu este respectuos faţă de ei. Experienţa trăită pe insulă mi-a dat posibilitatea să înţeleg lucruri despre mine la care trebuie să lucrez, să îmbunătăţesc. M-am maturizat şi vreau să mă maturizez în continuare. Din acest motiv, consider că nu are rost să intrăm în detalii…”, a declarat Diana de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, după ce a aflat că Liviu Vârciu a negat cu vehemenţă relaţia lor.

Citește și...