Diana de la ”Insula iubirii” revine pe TV! În ce emisiune o puteţi revedea în toamnă

Publicat: 22/08/2017 | 13:52

Diana de la ”Insula iubirii” s-a înscris şi ea pe lista aspiranţilor la un loc în emisiune. La prima vedere, numele nu conturează identitatea personajului, însă concurenta nu este străină show-urilor de televiziune.

Diana este cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii” şi se întoarce pe marile ecrane cu acelaşi scop, acela de a cuceri.

Totuşi, cea care a căzut pradă tentaţiilor în Thailanda şi a iscat o mulţime de controverse pe seama relaţiei de iubire cu una dintre ispite a sperat să-i câştige pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu prin prisma preparatului şi nu a zâmbetului.

Diana s-a reîntors în prima etapă a celui mai iubit show culinar după ce şi-a încercat norocul şi în a doua ediţie a aceleiaşi emisiuni.

Fără succes, dar cu ambiţia de a reuşi, bruneta a revenit anul acesta cu o farfurie sofisticată, cu influenţe italieneşti: pui cu gorgonzola şi penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experienţă în care se supune unor probe ,,la cuţite”, Diana şi-a etalat preparatul şi s-a străduit să se prezinte impecabil în faţa celor mai obiectivi dintre juraţi, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze.

Familiară cu emoţiile intense, camerele de filmat şi tensiunea unui reality-show, concurenta a condimentat de data aceasta prin abilităţile culinare şi nu prin dramele personale.  

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obţine un cuţit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii şi parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experienţa culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.

Citește și...