Diana Kovacs, cea de-a doua eliminată de la „Exatlon’’, a revenit în România şi a făcut dezvăluiri: “M-am întors alt om…“

Publicat: 26/01/2018 | 14:41

Diana Kovacs, sportiva care a fost eliminată marţi, din competiţia Exatlon, s-a întors acasă, în România. După participare, tânăra luptătoare de judo a părăsit cu fruntea sus echipa Războinicilor şi Republica Dominicană, mai determinată ca oricând să aprecieze fiecare clipă din viaţă.

Acum vreau sa ma linistesc putin, sunt foarte obosita psihic, dar si pregatita sa o iau de la capat. Participarea in cadrul m-a schimbat mult. M-am intors alt om si vad altfel lucrurile acum. Intotdeauna am fost modesta, iar acum apreciez inzecit ceea ce am. Voi avea mai multa incredere in mine. Dupa aceasta experienta, inteleg mult mai bine zicala . A fost experienta vietii mele, pe care nu as ezita sa o repet“, a declarat Diana Kovacs, la sosirea pe aeroport.

Diana a renunţat la tot în momentul în care a decis să participe la această competiţie şi spune că nu regretă alegerea făcută, indiferent de momentele extrem de dificile prin care a trecut. “E o experienta pe care as recomanda-o tuturor. Daca am face cu totii un astfel de experiment, am fi mult mai buni, mult mai rabdatori si am aprecia ceea ce avem. Eu sunt obisnuita cu inceputurile.

Am trait in patru orase, am luat-o de la zero cu oameni noi, cu provocari in ceea ce priveste locul de munca. Dupa experienta oferita de , vad totul cu alti ochi, nu mai sunt atat de stresata, nu ma mai gandesc la ce o sa fac maine, nu imi mai pun intrebari despre cum o sa o scot la capat. Am vazut ca se poate trai mult mai simplu, mult mai frumos“, a adaugat sportiva.

Tânăra a fost aşteptată la aeroport de cea mai bună prietenă a ei, care a trăit şi ea intens, din faţa micului ecran, fiecare probă. “Diana s-a descurcat foarte bine, merita sa mai ramana in competitie pentru ca are foarte mult bun simt, este ambitioasa si diplomata. I-am pregatit ciocolata de casa pentru ca stiu ca ii place“, a spus prietena tinerei.

Citește și...