Dieta indiană te ajută să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână! La ce ai interzis în timpul regimului care face furori peste tot in lume

Publicat: 13/01/2018 | 18:55
Dieta indiană te ajută să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână! La ce ai interzis în timpul regimului care face furori peste tot in lume

Gata, aproape au trecut toate sărbătorile de iarnă, dacă e să luăm în calcul faptul că în această noapte este sărbătorit Revelionul pe stil vechi, iar scuzele când vine vorba de lupta împotriva kilogramelor nu îşi mai au locul. De altfel, vă propunem un regim care vă ajută să slăbiţi sănătos: dieta indiană.

Pe lângă faptul că scapi de opt kilograme într-o săptămână, vei elimina toxinele din organism şi vei slăbi mult mai uşor. Nutriţioniştii spun că în primele 6 zile, cei care ţin acest regim care face furori peste tot în lume, nu au voie să consume sucuri de fructe. Ei îi sfătuiesc să încerce să creasca aportul de apă la 15 pahare din cea de-a cincea zi. În plus, specialiştii spun că evite cafeaua, ceaiul, iar alcoolul este strict interzis.

Ce presupune dieta indiană:

Ziua 1: Este important să mănânci numai fructe. Poţi consuma orice fruct, cu excepţia strugurilor, bananelor şi mango, pentru că acestea conţin mai mult zahăr. Sunt perfecte pepenele roşu, portocalele, merele, rodiile şi căpşunile. Poţi să le consumi în orice cantitate doreşti.

Ziua 2: Trebuie să mănânci doar legume,fierte sau crude. Poţi chiar să-ţi începi dimineaţa cu un cartof fiert. Astfel,îi vei oferi organismului suficientă energie şi carbohidraţi pentru a doua zi. Include în dietă şi multe legume verzi.

Ziua 3: Este ziua în care consumi numai legume şi fructe. Le poţi combina cum doreşti.

Ziua 4: Consumi numai banane pe tot parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 6. De asemenea, poţi să bei până la 4 pahare de lapte. În ciuda faptului că se spune că bananele îngraşă, în acest regim alimentar, acestea acţionează ca o sursă de potasiu şi sodiu pentru organism, potrivit a1.ro.

Ziua 5: În a cincea zi de dietă indiană consumă roşii, varză şi brânză de vaci. Mai mult, este important să creşti aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6: Poţi să mănânci varză, brânză de vaci şi alte legume, dar fără roşii. În schimbi, poţi să-şi faci o supă de roşii.

Ziua 7: Ultima zi a dietei indiene este şi cea mai importantă. În această zi, poţi să bei un suc de fructe proaspete şi este indicat să mănânci o cană de orez brun sau alte legume.

Citește și...