Dieta magică a Angelinei Jolie! Slăbeşti patru kilograme în trei zile!

Publicat: 02/12/2017 | 16:13

Angelina Jolie este cunoscută şi pentru faptul că a acordat o mare atenţie felului în care arată, astfel că dietele nu sunt pentru ea o necunoscută. Celebra actriţă, care are 42 de ani, are o siluetă de invidiat, pentru că ştie să o menţină, în ciuda trecerii anilor.

Vedeta a dezvăluit cum a reuşit să scape de 20 de kg într-un timp foarte scurt, apelând la dieta cu lichide. Cu ajutorul acestei diete poţi slăbi până la 4 kg în doar 3 zile. Dieta cu lichide la care apelează frumoasa vedetă Angelina Jolie ne dă ocazia să ne facem meniul după bunul nostru plac, atâta timp cât integrăm ceea ce este permis.

Timp de 3 zile vom exclude din meniu alimentele solide şi vom încerca să consumăm lichide o dată la 2 ore. Sunt permise apa, sucurile naturale strecurate, supele puse în blender, ceaiul sau cafeaua, însă, persoanele care se vor confrunta cu ameţeli sau stări de oboseala, au dreptul să se abată puţin de la reguli şi să înlocuiasca doar o masă sau două cu lichide, scrie diete-sanatoase.ro. În acest caz, grija mare ca alimentele consumate să fie sărace in calorii!

În ciuda vedetelor ce au slăbit spectaculos apelând la această dietă „minune”, indicat ar fi să apelezi la părerea medicului specialist înainte, pentru a preveni apariţia oricărei probleme.

Citește și...