Distracția continuă la LAZOO Restaurant & Lounge! Show de excepție de joi până duminică

Publicat: 21/07/2020 | 17:28

Așa cum v-a obișnuit,  LAZOO Restaurant & Lounge aduce distracția și buna dispoziția la un alt nivel. În perioada 23-26 iulie în superba locație din Băneasa vor avea loc cele mai tari show-uri live.

Perioada de pauză a luat sfârșit, iar LAZOO Restaurant & Lounge și-a propus să își răsfățe clienții cu cele mai tari show-uri de muzică live. În perioada 23-26 iulie, reprezentanții localului au pregătit multe surprize artistice și culinare pentru cei care le vor trece pragul.

Live music festival!

În seara de joi, 23 iulie, începând cu ora 20.00, Lavinia Ioana va fi responsabilă cu buna dispoziția celor care vor petrece în superba locație din zona Băneasa.

Vineri îi vine rândul lui Eduard Nicolae să-i încânte pe cei care aleg să se relaxeze și să se bucure de preparatele culinare de excepție de la restaurantul LAZOO.

Emilia& The Gentlemens promit un show- de excepție, sâmbătă seara, începând cu orele 20.00. Da, ați ghicit, tot în superba locație de lângă Grădina Zoologică.

Duminica n-avea cum să se termine altfel decât cu un show marca Mihai Napu Band. Eroina vei fi tu dacă alegi să petreci sfârșitul de săptămână la LAZOO Restaurant & Lounge.

La doi pași de Grădina Zoologică

Persoanele care au în plan să participe la aceste evenimente sunt așteptate să rezerve din timp o masă, la numărul de telefon 0761763430, locurile fiind limitate pentru a se păstra limita de distanțare.

LAZOO Restaurant & Lounge este situat pe strada Vadul Moldovei nr. 17, Bucuresti. Interesant este faptul că pentru o vizită la Grădina Zoologică este suficient doar să treci strada.