Dj Pagal și-a revenit din comă! E transfigurat după accidentul din Ibiza: „După o săptămână de comă și 5 operații”

Publicat: 25/03/2019 | 17:43

Unul din cei mai cunoscuți DJ români din toate timpurile, DJ Pagal, a suferit un grav accident de motocicletă, în Ibitza, la începutul lunii martie. Printr-o minune, Andrei Moțoc și-a revenit din comă, însă e transfigurat după trauma suferită.

Artistul a postat o imagine, dar și câteva rânduri, pe rețelele de socializare, în care le împărtășește prietenilor virtuali cât este de recunoscător că i s-a oferit a doua șansă la viață. “După o săptămână de comă și alte trei în care nu m-am ridicat din pat, cinci operații și încă două care vor urma, dar și multe recuperări, m-am întors din nou! Este o zi minunată, spre o nouă viață, poate ultima… pe care o voi aprecia la mxim!! Motivul pentru care am postat această imagine nu este pentru atenție sau like-uri, ci ca să spun că Sorana, fosta mea soție, Maia, fata mea, și mama, în câteva ore erau la patul meu. Doamne, te iubesc și îți mulțumesc că exiști. Deasemenea am vrut să vă mulțumesc vouă, prietenii mei și tuturor oamenilor care s-au gândit la mine și vă promit că o să fiu cea mai bună versiune a mea! Adevărul este că nu aș fi putut trece peste această experiență fără niciunul dintre voi“, este mesajul pe care l-a scris Pagal pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 40 de ani, Dj Pagal se plimba cu motocicleta, iar într-o curbă a căzut şi a suferit o lovită puternică la cap, ruptură de trahee şi de ficat, dar şi alte fracturi. A stat câteva zile la terapie intensivă, în comă indusă, iar medicii erau rezervați cu privire la viața lui. Din fericire, Andrei Moțoc și-a revenit, însă urmează o perioadă lungă de recuperare.

Cine este Dj Pagal?

Unul din cei mai cunoscuți DJi români din toate timpurile, Andrei Moțoc a căpătat de-a lungul timpului statutul de rege al after hours-urilor, încă de pe vremea când nu exista Facebook iar evenimentele de muzică electronică erau promovate pe câteva forumuri de specialitate.

Pagal este unul din cei mai importanți DJi și producători români. Practic, el a stat la baza nașterii culturii clubbing de la noi, alături de alți artiști români precum Rhadoo, Rosario Internullo, Pedro, Vasile, Vladone, Optick și alții. De altfel, expresia „bine Pagal” s-a strecurat discret în folclorul nescris al clubbingului autohton.

A mixat de-a lungul timpului cam în toate cluburile din București și din restul țării. A păstrat o strânsă legătură cu insula Ibiza, unde merge în fiecare an, ori de câte ori are ocazia.

Citește și...