DJ Wanda, diagnosticata cu o boala INCURABILA? Vedeta vorbeste pentru prima data despre asta

Publicat: 26/02/2014 | 11:23
DJ Wanda, diagnosticata cu o boala INCURABILA? Vedeta vorbeste pentru prima data despre asta

Wanda, cea mai controversata DJ-ita din Romania, se afla in centrul unui mare scandal, fiind suspectata ca sufera de o misterioasa boala incurabila. Vedeta a decis sa rupa tacerea si sa faca lumina in privinta starii ei de sanatate.
 

Intreg scandalul a pornit de la o eventuala neintelegere intre Wanda si Andreea Popescu, cauzata de o datorie de 1.000 de euro. Potrivit speculatiilor din presa, DJ-ita i-ar fi povestit dansatoarei ca sufera de o boala incurabila, in speranta ca va fi scutita de plata datoriei.

DJ Wanda sustine ca este sanatoasa tun
DJ Wanda sustine ca este sanatoasa tun

Surpriza, insa! Wanda sustine ca nu are nicio problema de sanatate. „Sunt sanatoasa tun, multumesc! Acest lucru se poate deduce mai ales datorita faptului ca am atatea tatuaje. Inchipuiti-va, sunt plina de tatuaje! Acum imi voi face unul nou pe fata. Daca ai o boala incurabila, nu ai avea cum sa te tatuezi. Nici nu doresc sa ofer mai multe explicatii despre asa ceva. Sunt sanatoasă din toate punctele de vedere!„, a declarat DJ Wanda pentru ziarul RING.
______

CITITI SI:

Fata cu „fundul de fier” ne impartaseste din secretul ei. La 38 de ani are cel mai tare fund din showbiz! Vezi cum il intretine

A indurat mari dureri, dar nu-i pare rau! Dj Wanda si-a umplut mainile de tatuaje! Iti place cum arata?
______

Nu la fel de clare sunt lucrurile in ceea ce priveste scandalul cu Andreea Popescu. Wanda nici nu confirma, insa nici nu infirma existenta datoriei de 1.000 de euro. „Nu doresc sa comentez nimic despre acest subiect. Nu sunt eu cea care trebuie sa raspunda la toate lucrurile acestea„, a mai spus DJ-ita.

Prima femeie DJ din Romania!

DJ Wanda are 38 de ani si este prima femeie DJ din Romania. Ea este cunoscuta pentru declaratiile ei iesite din comun, cum ar fi cea potrivit careia ar fi facut sex pe ringul de dans. De asemenea, Wanda este o impatimita a sportului si a dietelor.

J.D
 

Citește și...