Dj Wanda si-a tatuat un cerb pe gat! Vreme de cinci zile, a avut dureri groaznice dar e mandra de rezultat

Publicat: 10/09/2014 | 00:14

Dj Wanda face ce face si socheaza din nou! Vedeta este o impatimita a tatuajelor si nu se sfieste sa recunoasca asta. Cel mai nou accesoriu de acest fel si l-a facut chiar zilele acestea, tocmai la Cluj, si a indurat dureri groaznice vreme de cinci zile.
 

Dj Wanda face senzatie ori de cate ori are ocazia. Este renumita pentru nonconformismul sau si este mandra de asta. Vedeta este pasionata de tatuaje si chiar are o afacere in acest domeniu. De curand, Dj Wanda si-a facut singura un cadou pretios, un nou tatuaj, de data aceasta mult mai special decat celelalte. Realizarea lui a necesitat o munca dura timp de cinci zile, iar vedeta a suportat cu stoicism durerea.  

dj wanda

„Mi-am facut un cerb cu craniu si pasari, iar coarnele lui imbratiseaza gatul. Este un model complex si unic. Cerbul reprezinta intelepciune, pozitivism, putere, el conduce spiritele rele catre lumina, este puternic si mandru. Am mers special la Cluj la maestrul meu, unul dintre cei mai buni artisti tatuatori pe care ii are Romania, Marius se numeste si tot el mi-a facut si tatuajul de pe mana dreapta, cel cu Rock’n’Roll. Este un mare curaj sa te tatuezi pe gat sau pe maini. In lumea tatuatorilor aceasta decizie se numeste ,, suicidal socialising” deoarece esti marcat pe viata si din acel moment ai doua optiuni: sa fii acceptat sau nu in societate”, a declarat vedeta, pentru CANCAN.ro.

dj wanda

CITESTE SI

DJ Wanda a facut ravagii pe litoral, la bratul unui burlac celebru de la noi. Uite cum i-a sarit in brate, chiar in vazul tuturor

Secretul nestiut al lui DJ Wanda: are doi „copii” acasa!

A cazut si ultimul mare secret al vedetei care si-a operat vaginul! Ce a raspuns la intrebarea “Cand ai facut ultima oara sex?”


Studiaza arta tatuajelor

Dj Wanda si-a deschis, de curand, un salon de tatuaje
Dj Wanda si-a deschis, de curand, un salon de tatuaje

Dj Wanda este atat de pasionata de tatuaje incat se documenteaza serios pe acesta tema. Mai nou, vedeta studiaza arta tatuajelor si este tare mandra de asta. „Toate tatuajele mele spun o poveste si asa ar trebui sa fie pentru toata lumea. Studiez design tattoo, este un concept nou. Sunt foarte norocoasa sa fac asta. Pe langa faptul ca este foarte costisitor, este şi extrem de interesant. Practic studiez cum si unde mai exact, in ce parti ale corpului trebuie sa ne tatuam ca sa avem un aspect armonios. De multe ori oamenii isi fac modele de tatuaje pe care mai apoi le regreta sau se tatueaza in zone care nu-i avantajeaza. Eu concep ideea, le propun zonele si modelul ca mai apoi artistul tatuator sa deseneze si pe foaie si pe corp si sa isi exprime creativitatea. Din cauza aceasta tatuajele mele sunt speciale”, ne-a mai spus vedeta.

Dj Wanda

Alexandra Andrei

Citește și...