Doctorul Adina Alberts, despre documentul publicat pe site-ul CNSAS: ”Cui îi este frică de Viorel Cataramă?”

Publicat: 08/11/2019 | 11:12
Doctorul Adina Alberts, despre documentul publicat pe site-ul CNSAS: ”Cui îi este frică de Viorel Cataramă?”

Ieri după-amiază, pe site-ul CNSAS a apărut un document conform căruia Viorel Cataramă nu a fost ”lucrător al Securității”, înainte de 1989, însă este menționat ca fiind… ”sursă de informații”. Pe pagina sa de socializare, doctorul Adina Alberts a postat un mesaj în care ia atitudine împotriva unei astfel de etichetări a lui Viorel Cataramă.

Adina Alberts, demontează respectivul document publicat pe site-ul CNSAS și afirmă că – în perioada amintită mai sus – fiecare român devenise, practic, o ”sursă de informații” pentru regimul comunist. Puteau fi instalate microfoane, acasă sau la birou, fără ca tu să știi, astfel că deveneai, automat, o ”sursă de informații”. Doctorul Adina Alberts consideră că imaginea lui Viorel Cataramă este prejudiciată și întreabă, în finalul mesajului postat pe pagina sa de socializare: ”Cui îi este frică de Viorel Cataramă?”

”Oameni buni, referitor la documentul
publicat pe site-ul CNSAS, ieri dupa-amiaza, conform caruia Viorel Cataramă NU A FOST LUCRATOR AL SECURITATII SI NICI COLABORATOR AL SECURITATII, dar cica ar fi fost , citez, “sursa de informatii”…
CE ROMAN NU ERA SURSA DE INFORMATII PENTRU SECURITATEA COMUNISTA?!?!
Tot ceea ce facea orice roman, era “sursa a securitatii”! Si daca ti se instala in birou, fara stirea ta, un microfon deveneai “sursa a securitatii”! Daca vorbeai la telefon erai “sursa a securitatii”! Orice document intocmeai la serviciu devenea automat “sursa a securitatii”!
Apoi, ce prostie e asta…. Viorel Catarama avea numele conspirativ “Viorel”?!😂😂😂.”, este prima parte a mesajului postat de Adina Alberts.

Conspirație ca în… James Bond

Doctorul Adina Alberts este de părere că ne aflăm în fața unei conspirații, însă totul se rezumă la afirmații cel puțin hilare, totul fiind cusut cu ”ață fosforescentă”.

”Cata conspiratie… mai ceva ca James Bond!
Unde ati mai intalnit atat CRETINISM?!
Dragi prieteni, stimati urmaritori, nu vedeti ca e cusuta cu ata alba, chiar fosforescenta?!
Trebuie sa fii total idiot sa crezi asa ceva!
Dupa raportul INML din cazul “Caracal”, care “dovedea” ca Alexandra e moarta, si ea, saracuta, e traficata si chinuita cine stie prin ce colt de lume… VOI INCA MAI CREDETI INTR-UN ASTFEL DE ACT “SCOS” DE AUTORITATILE STATULUI, CU DOAR O ZI INAINTE DE TERMINAREA CAMPANIEI ELECTORALE, DESPRE UNUL DINTRE CANDIDATII CEI MAI VOCALI IMPOTRIVA STATULUI SOCIALIST GRAS SI ABUZIV?!?
😡 CUI II ESTE FRICA DE VIOREL CATARAMA?!?”, concluzionează, la finalul mesajului, dr. Adina Alberts.

Citește și...