DOINIŢA OANCEA se pregăteşte să devină mămică? S-a fotografiat AŞA alături de AUGUSTIN VIZIRU, iar fanii au observat imediat că…

Publicat: 14/02/2017 | 10:05
DOINIŢA OANCEA se pregăteşte să devină mămică? S-a fotografiat AŞA alături de AUGUSTIN VIZIRU, iar fanii au observat imediat că…

Doiniţa Oancea a fost adorată de public încă din perioada în care juca în primele telenovele autohtone. Chiar dacă au trecut destui ani de atunci, bruneta are în continuare o mulţime de fani.

A trecut printr-o despărţire dureroasă de Ionuţ Ghenu, însă acum Doiniţa pare să fie din nou fericită, chiar dacă nu a apărut oficial cu nici un bărbat după evenimentul nefericit. Bruneta se concentrează în prezent pe proiectele profesionale, dar şi pe relaţia cu fanii ei, pe care îi ţine constant la curent cu activităţile sale. Cu toate că s-a zvonit că ar avea o relaţie amoroasă cu Augustin Viziru, cei doi neagă în continuare că ar fi vorba de mai mult de o prietenie strânsă. Însă, tot mai multe fotografii postate recent de Doiniţa Oancea pe conturile ei de pe reţelel sociale le-au dat de gândit fanilor fiindcă par să sugereze tot mai mult că zvonurile legate de o relaţie amoroasă cu Viziru sunt adevărate.

După ce le-a arătat tuturor inelul, Doiniţa dă de înţeles că se pregăteşte să devină mămică!
După ce le-a arătat tuturor inelul, Doiniţa dă de înţeles că se pregăteşte să devină mămică!

După ce a povestit că are deja în plan crearea unei rochii de mireasă, acum a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un inel pe degetul inelar alături de mesajul: „Sunt fericită! Un inel primit cu dragoste, dar pentru astăzi, pentru mâine şi pentru restul zilelor!”, apoi a ales pe contul ei de Facebook o imagine în care apare alături de Augustin Viziru care ţine în mână… o pungă de scutece şi un praz, aşa cum spune o vorbă populară care susţine că oltencele folosesc prazul pentru a-şi da seama că sunt însărcinate. Fanii brunetei au reacţionat rapid, lăsând o mulţime de comentarii pozitive: „Are legătură prazul cu pampers… în Oltenia testul de sarcină se face cu praz… dacă iese muşcat înseamnă că eşti însărcinată„, „Sărim peste nuntă direct la botez„, „Bebe cumva?!”, „Dar când faceţi nunta? Mai lasă-mă cu atâta prietenie, puneţi de vă luaţi„.

Citește și...