DOINIŢA OANCEA şi-a surprins fanii cu un nou look! Cum arată actriţa blondă

Publicat: 26/10/2017 | 11:16

Toată lumea o ştie pe Doiniţa Oancea brunetă, însă de această dată a reuşit să îşi surprindă fanii cu o fotografie în care arată complet schimbată. Vedeta a intrat în rândul blondelor, însă nu definitiv, ci pentru o scurt timp, folosind o perucă.

Fanii o apreciază şi o susţin în tot cee ace face, însă o preferă brunetă. “Esti o scumpa Doinita sa fii sanatoasa si iubita de ce-ti este mai drag pe aceasta lume pupici/ Oh ce schimbare/ Nu ….. bruneta”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Doiniţa Oancea...blondă.
Doiniţa Oancea…blondă.

Doiniţa Oancea este una din puţinele persoane publice de la noi care se declară ferm în defavoarea intervenţiilor estice, spunând că va apela la bisturiu după vârsta de 50 de ani. “N-am absolut nicio interventie estetica, dar glumesc in permanenta cu prietenele mele, ca o sa-mi pun acid hialuronic sa stau asa ca divele, sa am si eu boticul mai mare… Am zis ca o sa-mi pun botox ca sa-mi dispara ridurile de expresie sa fiu un chip impietrit… Am zis ca-mi pun si silicoane, dar, bineinteles, glumesc. Poate o sa o fac la un moment dat, cine stie, dupa 50 de ani. Stii cum e… frumusetea asta exterioara nu te ajuta cu nimic. Trebuie sa ai frumusete in suflet”, declara, în trecut, actriţa de telenovele.

Citește și...