Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru s-au pupat în biserică! Actorul a copleşit-o pe brunetă cu declaraţii: ”Vreau să te iubesc!”

Publicat: 23/02/2017 | 00:26

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru s-au pupat la biserică şi au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor. Actorul chiar i-a mărturisit brunetei că nu a mai putut de dorul ei, aşa că a venit să o iubească.
 

Doiniţa Oancea, Augustin Viziru, Cristina Spătar, Majda, Dima, Florin Vasilică, Valentin Sanfira, Sonny Flame, Alyanna Lu, Mike Diamondz şi Seeya au mers la mănăstirea Adămeşti pentru a petrece o zi precum călugării de acolo şi a-i ajuta la treburile gospodăreşti.

Doinita Oancea şi Augustin Viziru
Doinita Oancea şi Augustin Viziru

Pe parcursul zilei, Augustin Viziru nu s-a putut ţine departe de Doiniţa Oancea şi şi-a dat frâu liber sentimentelor. La un moment dat, actorul a venit şi a pupat, a îmbrăţişat-o şi i-a făcut chiar şi o declaraţie de amor.
”Nu am nimic! Vreau să te iubesc!”, i-a spus Augustin Viziru Doiniţei Oancea, care nici nu avea să bănuiască ce urma.
Câteva minute mai târziu, actorul a făcut totul pentru a încetini echipa adversă, aşa că a mers şi a răsturnat o găleată cu apă pe holul ce tocmai fusese spălat. Doiniţa Oancea a uitat de declaraţiile de mai devreme şi de gesturile de tandreţe ale lui Viziru şi a trecut la vorbe dure: ”Te rog eu frumos să nu fii nesimţit că mă supăr rău pe tine. Eu am venit să-ţi vărs ţie găleata? Gluma-i glumă, dar nu asta!”

Citește și...