Doiniţa şi-a mascat degeaba abdomenul, dar noi am văzut tot. Are burtică suspectă după ce a ”rupt-o” cu Viziru!

Publicat: 17/08/2016 | 00:00

Doinita Oancea e o femeie frumoasă şi dorită, mai ales de când s-a aflat că ea nu mai formează un cuplu cu actorul Augustin Viziru. Doiniţa s-a dus singură la mare ca să se bucure de soarele generos din august, două weekenduri la rând. Evident, lumea a recunoscut-o, remarcând însă şi un amănunt semnificativ!

În afară de faptul că Doiniţa Oancea arată bine, din cap până în picioare, şi asta se poate vedea fără putinţă de tăgadă la ”proba costumului de baie” de pe plajă, fotografiile realizate două săptămâni la rând de CANCAN.RO scot la iveală un adevăr care, probabil, nu îi va conveni actriţei.

Acum mai bine de o săptămână, Doiniţa şi-a scos burtica ”la plimbare” pe plajă
Acum mai bine de o săptămână, Doiniţa şi-a scos burtica ”la plimbare” pe plajă

Pozele din profil arată că Doiniţa nu mai are talia de viespe de altădată, pentru că a acumulat o proeminenţă care aduce cu burtica de gravidă, aşa pe la începutul sarcinii. Nu ştim însă dacă asta e explicaţia în cazul Doiniţei, mai ales pentru că nu mai formează un cuplu cu Augustin, aşa cum acesta a declarat în urmă cu două săptămâni.

Existau numeroase speculaţii privind o posibilă idilă între el şi Doiniţa Oancea, aşa că Augustin a ţinut atunci să lămurească situaţia lui sentimentală. “Sunt singur în momentul de faţă. Nu înţeleg de ce ar trebui să am o relaţie. Îmi place stilul acesta de viaţă pe care îl duc. Cu Doinţa nu am o relaţie de iubire, ci una de prietenie. Este unul dintre acei oameni pe care mă pot baza oricând, dar niciodată nu am vorbit despre a fi ceva mai mult între noi”, spunea el.

”Accesoriul” a rămas la locul lui şi weekendul trecut
”Accesoriul” a rămas la locul lui şi weekendul trecut

Întorcându-ne însă la ”excedentul” Doiniţei, acesta poate fi şi consecinţa lipsei de mişcare sau a alimentaţiei nesănătoase, cert este însă că acei ”colăcei” şi-au făcut simţită prezenţa pe abdomenul odată zvelt al Doiniţei Oancea. Ei nu pare însă să-i pese prea mult de asta, pentru că o vedem dezinvoltă pe plaja de la Mamaia, bucurându-se de relaxarea deplină… (Gabriel Niculescu)

Citește și...