Doliu în familia lui Leo Iorga: „Dumnezeu sǎ te aibǎ ȋn paza Sa acolo, Sus!”

Publicat: 16/01/2018 | 08:07

La început de ani, familia lui Leo Iorga trece prin momente delicate, după ce a aflat că un prieten apropiat s-a stins din viaţă. După câteva ore de la şocul trăit odată cu primirea veştii triste, artistul şi-a exprimat regretul pierderii persoanei dragi pe internet, unde a scris un mesaj.

Citeşte şi: VIDEO / Leo Iorga are probleme după ce cancerul a recidivat: „Va fi rău…”

În vârstă de 53 de ani, Leo Iorga a primit o veste tristă în timp ce se luptă cu temutul cancer. Celebrul cântăreţ a aflat că Remus Andrei Ladau, un bun prieten şi fost Chestor General in Directia Generala de Informatii a Armatei, a murit. Acesta avea 53 de ani şi s-a stins din viaţă în urmă cu trei zile, după ce a făcut un infarct. Leo Iorga a găsit abia în urmă cu câteva ore puterea să scrie un mesaj în memoria acestuia.

„Drum bun, prietene!
Dumnezeu sǎ te aibǎ ȋn paza Sa acolo, Sus, Generale!”
e mesajul emoţionant scris de artist pe o reţea de socializare.

Prietenii virtuali ai lui Leo Iorga au reacţionat imediat la trista veste.

Doamne! Fostul meu coleg de clasă din a I-a până în a IV-a!„, „Dumnezeu sa te odihnească în pace, prieten drag!„, „De ce, Doamne, de ce! R.I.P.”, „Dumnezeu să îl ierte!„, „Odihnă veşnică” sunt doar cinci dintre comentariile lăsate la postarea lui Leo Iorga.

Remus Andrei Ladau a primit în anul 1992 titlul de „Luptător pentru victoria Revolutiei române din decembrie 1989″, De asemenea, i-a fost oferită şi medalia „Revoluţia română din decembrie 1989”.

 

Citește și...