Doliu în lumea fotbalului! Un jucător de top a murit subit, la doar 26 de ani! Clubul la care juca pare blestemat…a pierdut mai mulţi fotbalişti în condiţii similare

Publicat: 13/02/2018 | 14:40

Este doliu în lumea fotbalului! Clubul sud-african Polokwane City a anunţat decesul fundaşului Mogau Tshehla într-un accident rutier. Sportivul avea doar 26 de ani şi era un jucător de top. Polokwane City (locul 13 din 16 în prima divizie din Africa de Sud) a pierdut mai mulţi fotbalişti în condiţii similare, din 2012 încoace.

Mogau Tshehla era legitimat la Polokwane City din ianuarie 2017, iar în acest sezon bifase 10 meciuri şi un gol în toate competiţiile, potrivit Antena 3. Fundaşul dreapta se transferase în ianuarie 2017 de la Witbank Spurs. Nu e primul jucător al clubului Polokwane City care se stinge într-un astfel de mod. În 2012, patru jucători ai echipei, Khomotso Mpaketsane, Mojalefa Mphuthi, Moeketsi Ntheteşi Koketso Takalo au murit într-un accident rutier, în care a fost implicat autocarul clubului de fotbal. 

De asemenea, Kopano Sekgobela, un alt jucător al echipei, a rămas paralizat în urma unui accident rutier. Mogamat Jacobs era şi el să-şi piardă viaţa în acelaşi mod, în 2016. Mijlocaşul a fost spitalizat timp de 18 luni. 

 

 
Citește și...