Doliu la Antena 1! Dan Capatos a făcut anunțul despre colegul lui de la Antena 1, Șerban Copoț. Tatăl lui a murit

Publicat: 13/03/2019 | 12:12

Unul dintre îndrăgiții prezentatori de la Antena 1 trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Vestea teribilă a căzut ca un trăsnet asupra familiei sale. Dan Capatos a făcut anunțul trist despre colegul lui din trust, Șerban Copoț.

Șerban Copoț este în doliu. Tatăl lui a murit

Șerban Copoț, unul dintre prezentatorii de la “iUmor”, traversează o perioadă neagră din viața lui. Tatăl său a părăsit această lume, iar plecarea lui a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au iubit. Anunțul devastator a fost făcut de Dan Capatos , care i-a transmis condoleanțe colegului său în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Până la momentul transmiterii acestei știri nu se știu mai multe amănunte despre cauza morții părintelui lui Șerban Copoț. De curând, el a povestit un moment trist din copilărie, când a fost cât pe ce să-și piardă tatăl și fratele în oceanul Indian.

“Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ într-un interviu, potrivit unica.ro.

Fost membru în trupa “Animal X”, el se numără printre concurenții care au participat la “Asia Express”. Inițial, el a intrat în emisiunea-fenoment de la Antena 1 în echipă cu Cosmin Seleși și, după ce au părăsit show-ul, doar el a mai primit o șansă. Când a revenit la “Asia Express” 2019, prezentatorul de la “iUmor”  a făcut echipă cu George Vintilă.

Citește și...