Doliu pentru o celebră jurnalistă de la noi! I-a murit soţul

Publicat: 21/01/2018 | 14:16

Simona Tache, o celebră jurnalistă şi bloggeriţă de la noi, este în doliu. Soţul ei, Nic Sârbu, a murit după o grea suferinţă. Simona Tache le-a transmis un mesaj celor care vor să îşi ia rămas-bun de la soţul ei.

„Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriaşă suferinţă, pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător şi îndrăgostit de viaţă, până la ultima respiraţie. Trupul care i-a aparţinut va fi incinerat marţi, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Dacă doriţi să vă luaţi rămas bun, o veţi putea face la o oră pe care o voi anunţa mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală”, a scris Simona Tache pe Facebook.

„Drum bun, dragule Nic. Îmi vor lipsi discuţiile noastre, simţul tău blând al umorului, dispoziţia ta de a povesti şi explica luna şi stelele, răbdarea fără de sfârşit şi, mai presus de toate, bunătatea ta intensă, nicicând în pericol de a se consuma. Dintre toate cele pe care le-am învăţat de la tine, această bunătate, din care ai făcut o religie personală şi despre care spuneai că e lucrul cel mai important din lume, va rămâne mereu cu mine”, a scris cunoscutul jurnalist Adrian Georgescu.

„S-a dus şi Nic Sârbu, unul dintre cei mai buni, mai demni, mai deştepţi oameni pe care am avut onoarea să-i cunosc. A suferit mult, din greu, dar nu a lăsat să se vadă. Unul dintre cei mai mişto Caţavenci nu mai este cu noi. A plecat la doar 43 de ani. Drum lin, Nic! Voi veni să te văd. Şi să-i transmiţi Simonei mele că am simţit că încă mai are grijă de mine şi Clyde. Simona Tache… ştii deja. Nu mai e nevoie de cuvinte. Oricum, ar fi prea goale şi inutile”, a scris un prieten al lui Nic Sârbu pe Facebook.

Simona Tache este o cunoscută jurnalistă şi bloggeriţă de la noi din ţară. Înainte de a fi una dintre cele mai citite bloggeriţe de la noi, Simona Tache a lucrat ca redactor la revista Tabu şi la Academia Caţavencu şi cronicar TV la Cotidianul.

Citește și...