Domnii prefera blondele! Senzuale, extravagante si provocatoare! Cele mai frumoase sosii ale lui Marilyn Monroe, joi seara, la AGO

Publicat: 11/06/2014 | 23:07

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare seara de joi, localul A G O ne pregateste o petrecere tematica, avand in prim-plan meniuri alese si bauturi fine. Daca si tie iti plac blondele, atunci nu rata evenimentul de joi seara!

Gentlemenii prefera blondele! Asta si-au spus si cei de la Restaurantul A G O cand au ales tematica pentru petrecerea din aceasta saptamana!

Cele mai seducatoare blonde platinate, cu tinute extravagante si priviri seducatoare, te vor insoti la o petrecere de neuitat, in cel mai frumos restaurant de pe malul Lacului Herastrau.

Pana si cele mai rafinate gusturi vor fi satisfacute in atmosfera inegalabila a unei locatii de lux din nordul Capitalei.

Si pentru ca nimic nu este mai frumos decat sosiile lui Marilyn Monroe la doi pasi de tine, vei putea savura astfel de momente unice delectandu-te cu cele mai fine bauturi insotite de un meniu care-i va multumi pana si pe cei mai capriciosi clienti.

Toti cei care isi doresc sa aiba parte de o seara cu adevarat iesita din comun sunt invitati la club A G O, pe Soseaua Nordului, nr. 7-9! Iti poti face rezervari la numarul de telefon 0730 30 30 30.

R.O.
 

Citește și...