Donald Trump s-a întâlnit cu Klaus Iohannis. Președintele american a fost întrebat de vizele pentru români

Autor:
Publicat: 20/08/2019 | 22:02
Donald Trump s-a întâlnit cu Klaus Iohannis. Președintele american a fost întrebat de vizele pentru români

Președintele american Donald Trump a declarat, la scurt timp după ce l-a primit la Casa Albă pe președintele Klaus Iohannis, că SUA au o relație bună cu România, iar în America trăiește o comunitate mare de români, care este apreciată.

Întrebat de jurnaliști, la oportunitățile de imagini de la începutul întâlnirii, dacă va veni în România, președintele american a răspuns: „Mi-ar plăcea”. Chestionat cu privire la moment, Donald Trump a spus doar că subiectul va fi discutat.

Președintele american a fost întrebat și cu privire la vizele pentru români, dar nu a dat un răspuns. A făcut însă referire la relațiile dintre SUA și România.

„Vă mulțumesc, este o onoare să fiu aici alături de președintele României. Am respect pentru ce face el și pentru ce se întâmplă în România. Știu că lucrurile merg bine, avem o relatie foarte bună, mai bună decât oricând, relații comerciale foarte bune. Sunt foarte mulți români aici, oameni extraordinari. Sunt foarte multe afaceri românești aici. Americanii iubesc românii, au o relație bună cu ei, a spus Donald Trump.

„Este o plăcere să fiu aici și avem ocazia să vorbim despre parteneriatul strategic. Facem tot ce se poate la nivelul NATO și cred că sutem pe drumul cel bun în acest sens”, a spus și Klaus Iohannis.