DORIAN POPA, adevărul despre căsătoria din Grecia:,,La momentul potrivit…‘’

Publicat: 16/06/2017 | 11:42

Dorian Popa şi-a pus fanii pe jar atunci când a anunţat, la începutul unui episod al vlogului său, că s-a căsătorit în Grecia, acolo unde a fost plecat pentru a filma clipul noii sale piese.

După ce au văzut anunţul, fanii lui Dorian au început să îl felicite pe artist şi să îi ureze casă de piatră, însă acesta nu a mai făcut vreo declaraţie după aceea, aşa că mulţi au rămas nelămuriţi. Nu, am făcut noi o glumă foarte drăguţă pe vlogul meu. Nu ne-am căsătorit, dar eram în Grecia pe vaporul ăla pe care filmam şi oamenii veneau la noi şi credeau că ne căsătorim şi că suntem nişte persoane celebre, şi-au dat ei seama că e ceva acolo, şi veneau să facă poze cu noi crezând că suntem mire şi mireasă. Si de acolo eu am zis în vlog „ne-am căsătorit, nu-i o glumă”, dar faţa mea oricum spunea că e vorba de o glumă, a spus Dorian pentru viva.ro.

Artistul nu exclude o căsătorie cu iubita sa în viitorul apropiat şi consideră acest pas unul foarte important pentru întemeierea unei familii. Va veni şi căsătoria la momentul potrivit pentru că sunt de părere că o familie se poate întemeia cu acelaşi nume şi cu un act care să unească aceste lucruri.

 

Citește și...