Dorin Cocos, distrus dupa ce l-a parasit nevasta pentru alt barbat! CANCAN.RO are imaginile suferintei!

Publicat: 26/08/2015 | 23:28

Dorin Cocos nu poate trece nici acum peste faptul ca sotia l-a parasit pentru un alt barbat. Desi au trecut cateva luni de atunci, omul de afaceri este mereu trist si este vazut in public numai singur.

Necazurile din ultimul an l-au ingenunchiat pe Dorin Cocos. Omul de afaceri a fost arestat pentru luare de mita si si-a petrecut cateva luni bune dupa gratii, alaturi de alti detinuti periculosi. In luna aprilie, el a fost trimis acasa, sub control judiciar. Insa, necazurile nu aveau sa se termine aici pentru omul de afaceri.

Dorin Cocos este distrus dupa ce l-a parasit nevasta
Dorin Cocos este distrus dupa ce l-a parasit nevasta

Imediat ce s-a intors in sanul familiei, Dorin Cocos a aflat ca sotia sa, Diana, o femeie cu 30 de ani mai tanara, l-a parasit si a plecat in Africa alaturi de un barbat tanar si putred de bogat. Ca si cum infidelitatea nu ar fi fost de ajuns, tanara, originara din Republica Moldova, a plecat si cu o buna parte din averea afaceristul.

 

Inca sufera dupa sotia infidela!

 

Dorin Cocos

Pentru ca nu Diana nu vrea sa ii inapoieze omului de afaceri, acesta refuza sa divorteze. Rapus de toate aceste necazuri, Dorin Cocos gaseste rar puterea de a mai zambi. Dovada stau pozele surprinse de CANCAN.ro intr-un  mall din Capitala. Imbracat ca un muncitor din cartierele marginase ale Bucurestiului, fostul sot al Elenei Udrea a dat o raita prin magazine, de unde si-a cumparat un singur obiect vestimentar.

cocos

La iesire, el si-a deschis umbrela si a pornit spre masina. Pe drum insa, s-a oprit atunci cand a vazut  reclamele filmelor care ruleaza la cinematograful din incinta centrului comercial. Extrem de trist, Cocos a privit pierdut pret de cateva minute, apoi si-a vazut in continuare de drum.

 

 

CITESTE SI:

Parasit de sotie pentru un barbat mai tanar, Dorin Cocos vrea sa se razbune! Vezi ce pune la cale omul de afaceri!

Nevasta l-a mintit tot timpul ca ii va face un copil, dar lua anticonceptionale! Dorin Cocos i-a gasit pastilele ascunse in geanta

 

Anchetele DNA l-au ingenunchiat pe Dorin Cocos!

 

cocos

Toate probleme legale pe care le-a avut in ultimul an l-au ingenunchiat pe Dorin Cocos. Omul de afaceri a ramas fara o buna parte din avere, iar firmele lui sunt in pragul falimentului:” Si-a anuntat angajatii ca vor fi trimisi in somaj, pentru ca afacerile nu mai aduc profit”, a declarat un apropiat al lui Cocos.


Claudia Balan

 

Citește și...