Dorinel Munteanu s-a însurat în secret! Cine este femeia care l-a ajutat să scape de dependența de alcool

Publicat: 26/06/2018 | 21:44
Dorinel Munteanu s-a însurat în secret! Cine este femeia care l-a ajutat să scape de dependența de alcool

Fostul mare mijlocaș al Generației de Aur s-a însurat pentru a doua oară. Dorinel Munteanu a mai fost căsătorit și are o fată din prima relație. 

În decembrie 2016, după 27 de ani de căsnicie, Dorinel Munteanu a divorțat de sotia lui, Simiona, femeia care i-a dăruit o fată, Bianca, stabilită în Olanda. A fost o despărțire grea pentru fostul component al Generației de Aur, cu multă durere, dar și cu un partaj în urma căruia vedeta gazonului a pierdut enorm din ce agonisise ca fotbalist.

 “Niciun divorț nu este ușor, m-a afectat foarte mult. Așa am ajuns să cad în patima băuturii! Eram la marginea prăpastiei și doar singur puteam să mă opresc”, a povestit în presă Dorinel Munteanu.

Din fericire, dupa atâta tristețe, soarele a răsărit din nou pe strada marelui jucător. Dorinel a cunoscut o femeie de care s-a îndrăgostit iremediabil și viata lui s-a schimbat în bine. În mare secret, fără să știe nimeni, în octombrie 2017 s-a căsătorit cu ea în secret, anunță stirilekanald.ro.

“Suntem nedespărțiți. Ei nu îi place să apară în presă, și îi respect decizia. Pentru mine însă, ea este totul, ne înțelegem perfect, avem pasiuni comune, inclusiv sportul, vânătoarea sau pescuitul. În plus, este persoana care m-a ajutat să scap de problemele pe care le-am avut ani de zile. Acum, chiar sunt fericit”, a povestit Dorinel Munteanu în Gazeta Sporturilor.

Citește și...