Două secretare de la PSD au dezlănţuit-o pe concubina lui Codrin Ştefănescu

Publicat: 28/06/2017 | 00:00

Un nou scandal conjugal de amploare e pe cale să izbucnească în familia unui celebru politician. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, motivul-bombă pentru care au apărut divergenţe între Codrin Ştefănescu şi iubita lui, Alice Constantinică. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Ministresa Olguţa & iubitul secret. Le-am filmat primele gesturi care le trădează relaţia!)

Surse apropiate celor doi au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din RomâniaAlice Constantinică ar fi aflat despre o legătură suspectă a lui Codrin Ştefănescu cu două secretare de la PSD, iar acest lucru a deranjat-o foarte tare pe iubita politicianului. Aceleaşi surse au precizat că între Codrin şi Alice ar fi avut loc o discuţie destul de aprinsă legată de această relaţie nepotrivită a politicianului cu cele două secretare din partidul său.

Codrin Ştefănescu şi Alice Constantinică au o relaţie de aproape trei ani, iar anul trecut, în luna iulie, au devenit părinţii unui superb băieţel. (VEZI AICI PRIMA IMAGINE CU COPILUL LUI ALICE CONSTANTINICĂ ŞI AL LUI CODRIN ŞTEFĂNESCU)

Alice Constantinică este cunoscută în lumea bună din Capitală, iar părerea unanimă a celor care au interacţionat cu ea este că e o persoană deosebită. Ce l-o fi determinat pe secretarul general adjunct al PSD să aibă – aşa cum ne-au dezvăluit sursele noastre de încredere – cu cele două secretare din partidul său o relaţie mai mult decât profesională rămâne un mister!

Originară din Botoşani, Alice a venit în Bucureşti pentru a studia Dreptul. Aici l-a cunoscut pe politicianul Codrin Ştefănescu, cu peste 20 de ani mai mare decât ea, iar între ei a început o poveste de dragoste foarte frumoasă. Idila a fost încununată cu naşterea micuţului Radu, despre care vă povesteam mai sus.

Naşii de botez ai copilaşului au fost nimeni alţii decât fostul premier Adrian Năstase şi soţia sa, Dana, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, invitaţii fiind dintre cei mai de seamă. (VEZI AICI IMAGINI EXCLUSIVE DE LA BOTEZUL FIULUI LUI CODRIN ŞTEFĂNESCU)

Rămâne de văzut cum va evolua situaţia, care este surprinzătoare având în vedere ceea ce ştiam deja despre cuplul format din Codrin Ştefănescu şi Alice Constantinică. (CITEŞTE ŞI: Iubita lui Codrin Ştefănescu e de 2x mamă: şi-a scos bebeluşul în parc, la pachet cu…)

Cine deţine informaţii suplimentare despre legătura dintre Codrin Ştefănescu şi cele două secretare de la PSD este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro

Citește și...